Krvácanie na začiatku tehotenstva. Ako si pomôcť sama?

ivkacmuk21
26. jan 2017

Ahojte, viem že s krvácanim v tehotenstve má veľa žien problém a patrím medzi nich😞 vedeli by ste niektoré poradiť ako si pomôcť sama ak máte skúsenosti? Som v Anglicku a tu musím len čakať do min 6 týždňa kedy už aj niečo vidno zatial mi nevedia pomôcť a to som začala spinenim od soboty a teraz silnejšie ako pri menzes 😔 niekde som čítala že citrónová voda pomáha a magnézium. Viete mi poradiť prosím 😭

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sibalka21
26. jan 2017

@ivkacmuk21 V UK to nechavaju na prirodu az do 12tt, cize aj tak by ti asi nepomohli.... Ak krvacas silnejsie ako pri menzese, bohuzial sa ti pravdepodobne rozbieha potrat.... Treba len pockat ako sa to vyvinie...

ivkacmuk21
autor
26. jan 2017

@sibalka21 😥

ivkacmuk21
autor
26. jan 2017

@sibalka21 ale to je po dnešnom skene tak viac krvácania

sibalka21
26. jan 2017

A kolko si tehotna, ked niesi este ani v 6tt?

ivkacmuk21
autor
26. jan 2017

@sibalka21 asi 4 ešte som nebola s midwife tak nikto mi nič nepovedal

jance333
26. jan 2017

ivkacmuk21., takže si bola na sken?
pred rokom mi na ultrazvuku nebolo ešte nič vidno, okolo 5tt, začala som špiniť, následne krvácať a bol to spontánny potrat. teraz som začala špiniť a po vyšetrení aj silno krvácať v 13tt, ale bábätko je našťastie v poriadku, v nemocnici som bola len pár dní na pozorovaní.

sibalka21
26. jan 2017

@ivkacmuk21 A kolko ti meska? Ak ti meska len par dni, tak sa jedna o biochemicke tehu, nie o potrat... Pri biochem. tehu sa vajicko zle uhniezdi v maternici a s meskajucou MS odide, niektore zeny ani nepostrehnu, ze boli tehu.. kedze MS nakoniec pride....

ivkacmuk21
autor
26. jan 2017

Naposledy som mala v polovici decembra menzes a dnes na skene len povedali že je tam náznak tehotenstva ale že musíme počkať lebo nevedia mi povedať ako to bude prebiehať

cristi
27. jan 2017

pises, ze ms bola v polovici decembra ,tak podla podla tyzdnov by si mala byt uz cca v 6tt. Pri krvacani v zaciatkoch tehotnosti lekari predpisuju duphaston tb.l alebo progesteron v cipkovej forme.Neviem ako to riesia lekari v UK, ale podla toho co som velakrat citala, to nechavaju na prirodu az do 12tt. Urcite citronova voda nepomoze,ta udajne oddialuje len ms

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre