Krvácanie na začiatku tehotenstva

nika1356
23. aug 2022

Ahojte potrebovala by som poradiť. Po tom ako mi týždeň meškala mentruacia som si spravila test, ktorý mi vyšiel pozitívny. Ale zároveň som začala krvácať. Presne pred rokom som mala tento istý problém, išla som k svojmu gynekológovi, ktorý mi spravil sono (dobreze mi nevyšlo cz hrdlo) povedal, že nič nevidí …. O pár dni nato som skončila na pohotovosti s tým, že som na ďalší deň musela podstúpiť kyretaz. Teraz sa bojím neviem či mám ísť k lekárovi či mi neuškodí ešte viac ….krvácanie neviem či je silne v tomto prípade …. Neleje zo mňa ale keď idem na wc a utriem sa tak som od krvy …. Poraďte mi prosím ☹

juliasb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ornela_tn
23. aug 2022

bež na pohotovosť

7kikuska7
24. aug 2022

Mohlo sa jednať o biochemické tehotenstvo ja som to tak mala, že po týždni meškania a +teste som začala jeden deň spinit a v ten deň sa rozbehla klasická ms.

nika1356
autor
24. aug 2022

@7kikuska7 áno to sa už stalo aj mne pred dvoma rokmi… včera som bola na pohotovosti ale iba krv mi zobrali a potvrdili tehotenstvo. Krvácanie môže spôsobiť aj to, že menstriacia sa ukazuje ešte, že sa to stáva … Zajtra idem znovu na krv a aj k lekárovi….takže sa uvidí

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre