Zdravím, ženy, prosím, krvácali ste niektorá počas 3. mesiaca? Som už zúfalá, 2x sme boli na pohotovosti za 8 dní... Napísali mi 3xdenne duphaston, baby bolo v poriadku, nemám ani bolesti počas toho keď krvácam, ale veľmi sa bojím, keď sa konečne zadarilo.
Ja som krvacala a nikto nezistil prečo. Ze niekedy sa to deje. Tehotenstvo bolo nakoniec v poriadku, dcerka ma už 3tyzdne
Trochu ma bolelo brucho jeden deň. Ináč nič. Najhoršie to bolo po psychickej stránke......😪
@travelllerka tak to chvalabohu 🙏 a dali vám nejaké lieky počas toho krvácania? Mávali ste aj bolesti?
@veron2811 dali mi duphaston, bolesti som nemala.
@travelllerka ďakujem vám ❤️
Pri prvom tehotenstve som krvácala a špinila od začiatku,brala som duphaston počas 1.trim., dopadlo to dobre. Akurát zaspal. 😁 Držím palce. ❤️
@veron2811 co.je pricinou hematom? Mne na pohotovosti dali injekciu nepamatam si nazov + duphaston. Potom mi gynekolog dal este to co som dostala injekciu ale vo forme tabletiek, aby som mala doma ak by.drzim palce
@olivia1425 o hematome nepadlo ani slovo, všade mi povedia len toľko, že to sa stáva v prvom trimestri.... Aj mne pichli kanavit, ževraj nejaký vitamín plus ten duphaston užívať, ďakujem ❤️
@veron2811 aj ja som to tak mala. Niekoľko krát krvácanie, špinenie, zakaždým som bežala na pohotovosť. Pichli Kanavit a Dicynone, nasadila som Ascorutin 3x/deň. Klop, klop, aktuálne som 16tt. Na nič neprišli, jedine, že mám placentu celkom dole.
Na pohotovosti mi povedala dr, že mali prípady kedy zo ženy s prepáčením liala krv a bábätko bolo okej aj donosili v pohode. Ver drobcekovi, že to zvládne, nič viac nevieš urobiť. Liečbu máš, max ešte ten Ascorutin skonzultuj s dr, či si máš dat.
Držím vám silno prsty 🙏❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj poznám to. Hoc som brala tiez 3krat denne najprv bolo dobre, ale potom prišlo to co sme nechceli. Lenze tvoj prípad môže byť iný....držím prsty...