Krvácanie na začiatku 3. mesiaca

veron2811
13. jún 2022

Zdravím, ženy, prosím, krvácali ste niektorá počas 3. mesiaca? Som už zúfalá, 2x sme boli na pohotovosti za 8 dní... Napísali mi 3xdenne duphaston, baby bolo v poriadku, nemám ani bolesti počas toho keď krvácam, ale veľmi sa bojím, keď sa konečne zadarilo.

kika2565
13. jún 2022

Ahoj poznám to. Hoc som brala tiez 3krat denne najprv bolo dobre, ale potom prišlo to co sme nechceli. Lenze tvoj prípad môže byť iný....držím prsty...

veron2811
autor
13. jún 2022

@kika2565 to mi je ľúto... A mala si aj bolesti? Mne sa zdá, že to príde vždy keď viac chodím, alebo robím niečo... Ale nejdem si domyslat

adri266
13. jún 2022

@veron2811 A nie si PN?

veron2811
autor
13. jún 2022

@adri266 zatiaľ si čerpem dovolenku, do prace nechodim, len dnes som chodila po lekároch napríklad a zase bum krv.... 🥺

travelllerka
13. jún 2022

Ja som krvacala a nikto nezistil prečo. Ze niekedy sa to deje. Tehotenstvo bolo nakoniec v poriadku, dcerka ma už 3tyzdne

kika2565
13. jún 2022

Trochu ma bolelo brucho jeden deň. Ináč nič. Najhoršie to bolo po psychickej stránke......😪

veron2811
autor
13. jún 2022

@travelllerka tak to chvalabohu 🙏 a dali vám nejaké lieky počas toho krvácania? Mávali ste aj bolesti?

veron2811
autor
13. jún 2022

@kika2565 ach jaj, to vám verím, je to rana pre každú ženu, ktorá túži po bábätku 😢

travelllerka
13. jún 2022

@veron2811 dali mi duphaston, bolesti som nemala.

veron2811
autor
13. jún 2022

@travelllerka ďakujem vám ❤️

evamea
13. jún 2022

Pri prvom tehotenstve som krvácala a špinila od začiatku,brala som duphaston počas 1.trim., dopadlo to dobre. Akurát zaspal. 😁 Držím palce. ❤️

veron2811
autor
13. jún 2022

@evamea tak ste mali tiež veselo, ďakujem krásne ❤️

olivia1425
13. jún 2022

@veron2811 co.je pricinou hematom? Mne na pohotovosti dali injekciu nepamatam si nazov + duphaston. Potom mi gynekolog dal este to co som dostala injekciu ale vo forme tabletiek, aby som mala doma ak by.drzim palce

veron2811
autor
13. jún 2022

@olivia1425 o hematome nepadlo ani slovo, všade mi povedia len toľko, že to sa stáva v prvom trimestri.... Aj mne pichli kanavit, ževraj nejaký vitamín plus ten duphaston užívať, ďakujem ❤️

lucka_lullu
13. jún 2022

@veron2811 aj ja som to tak mala. Niekoľko krát krvácanie, špinenie, zakaždým som bežala na pohotovosť. Pichli Kanavit a Dicynone, nasadila som Ascorutin 3x/deň. Klop, klop, aktuálne som 16tt. Na nič neprišli, jedine, že mám placentu celkom dole.
Na pohotovosti mi povedala dr, že mali prípady kedy zo ženy s prepáčením liala krv a bábätko bolo okej aj donosili v pohode. Ver drobcekovi, že to zvládne, nič viac nevieš urobiť. Liečbu máš, max ešte ten Ascorutin skonzultuj s dr, či si máš dat.
Držím vám silno prsty 🙏❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre