Ahojte,
áno obrátim sa aj na lekárku.
Len som sa chcela opýtať či aj niektorá z vás krvácala. Ono to nie je krvácanie ako take, ale keď idem cikat a utriem sa mám zo dve kvapky krvi na toaletnom. Predtým sa mi nič take nestalo. Nemáte niekto skúsenosť ?
Ďakujem
Suhlasim s vyssie napisanym. Okamzite lekar. Krvacanie (akekolvek) v takomto mesiaci moze byt velmi nebezpecne. Ja som krvacala dvakrat a vzdy to bolo kvoli placente. Nastastie to vzdy zastavili. Posledne krvacanie bolo z abrupcie placenty a tam uz so mnou leteli na akutnu sekciu.
@lubkovaandrejka a krvácanie alebo spinenie bolo aj počas dna alebo to prestalo a len ráno sa spustilo znova ?
Pohotovosť ,lebo len vyckavas a svoju lekárku nestíhaš. V takomto vysokom štádiu to treba hneď riešiť
Dúfam že už si dávno bola na pohotovosti
Dúfam si počúvala dievčatá a si v opatere dr
Prestalo to,az na druhy den rano to bolo dost zle.
Tiez dufam,ze si s tym uz bola u dr.
Moze ro byt odlucenie placenty alebo aj hocico ine - smer dr
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, nechcem ta vystrasit,u mna to bolo tak ako popisujes a na druhy den rano sla krv prudom.. Musela prist zachranka, nasledovala akutna sekcia kvoli predcasnemu odluceniu placenty. Nieco po 7.mesiaci. Urcite sa porad s doktorkou. Drzim palce