Ahojte,
som cca v 7-8mom tyzdni (podla PM) . Pred par dnami som zacala krvacat tmavou krvou ako pri slabej menstruacii a sem tam zo mna vyjdu malinke ako keby zrazeninky. Mam aj bolesti, kazdych cca 10-15min ako keby silne ztahy, krce v podbrusku.
Uz som po jednom spontannom potrate v 8t.a pripomina mi to tie bolesti, lenze vtedy to trvalo pol dna a vycistila som sa cela a tieto bolesti trvaju uz par dni.
Samozrejme som hned navstivila lekara.
Dostala som inekciu na udrzanie a predpisany 3x denne duphastan.
Gestacny vak mal 9,5 mm ale nebolo v nom stale nic vidno.
Lekar mi povedal, ze gestacny sa zatial drzi ale zobral mi pre istotu odbery keby som musela ist na kyretaz. V pondelok idem na kontrolu.
Mate niekto prosim s niecim podobnym skusenosti?
Ak by to bolo zle a musela by som ist na kyretaz, myslite ze by sa dalo dohodnut s lekarom chvilu pockat ci sa nevycistim sama?
Velke nadeje tomu uz zial nedavam, ale tak nadej umiera posledna...
Dakujem krasne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jozkohrasko s lekárom sa dá dohodnúť na nejakom odklade väčšinou/resp. donútiť na kyret ťa nemôže ísť/ ale nie vždy je to samočistenie jednoduché.. z toho čo popisuješ to žiaľ nevyzerá dobre, je mi to ľúto 😢