V decembri minulého roka som prežila zamcalny potrat v 11 týždni po prirodzenom otehotneni. Som opäť tehotná prirodzene predpoklad po podaní Ovitrelle na prasknutie folikuly 7+0 ( nepravidelná MS, bez cyklu pred otehotnenia po umelom oplodneni). Včera s začala krvácať mierne, bola u lekárky . Bez potrdenia akcie srdiečka a 5+6 týžden. Pre týždňom bola akcia srdiečka potrdnena. Babo malo rovnakú veľkosť ako pred týždňom. Odoslaná na nemocnice na potrat tabletkou. V nemocnici akcia srdiečka potrdenia ale s brachykardiou. Pokračovať v užívaní progestenalle 200 mg. Dnes veľké kŕče spojene s krvácaním. Bez potvrdenia akcie srdiečka. Lekár mi nasadil Duphaston a kontrola o týždeň. Zažil niekto niečo také? A malo to i dobrý koniec?
@deti95060810 aj moje krvácanie bolo okolo obeda veľké. Mala som bolesti ako kontrakcie každých 6 minút tak na minútku, potom každých 6 minút 4 minútové bolesti a keď som šla sk lekárovi do nemocnice som mala nepretržite bolesti. No napriek tomu, že nevidel akciu srdiečka, no už sa včera lekári z mýlili tak mi dal Duphaston 3x1 s tým, že mám hneď užiť na obed 3 naraz a jednu večer a potom normálne pokračovať. No ako som užila duphaston bolesti aj krvácanie ustúpilo ale nevymyzlo. Stále sa modlíme v dobrý koniec ale moc tomu neverím. Tak budem rada za každú pozitívnu skúsenosť na povzbudenie. Prežili sme extrémne náročný rok a psychicky to nezvládam.
Ono pri tak malom tt tehotenstva, masívnom krvácaní a malinko slabšom done nemusia vidieť, mne tak pri príjme tiež nevidel a povedal počkáme do rána a uvidíme keď nebude také masívne krvácanie a ráno už znova videla pekne. Držím palce
@matullienka áno včera lekár co akciu nevidel tiež povedal, že ma staré sono i fotka z neho bola skôr machulka....
@matullienka tak som dnes definitívne potratila. Doslova zo mňa plod vypadol. Bola som v šoku. Neprajem nikomu
@sabinka09 verím ja so tiež také zažila dokonca na dovolenke v Taliansku to sú tak príšerné situácie, ze si to človek ani nevie predstaviť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som zažila ale len veľké masívne krvácanie....a potom zas a potom opäť.... zakaždým som skončila v nemocnici...
Dcéra má 16r