Ahojte dievčatá,
mali ste niektorá v tehotenstve špinenie a krvácanie? Ja s tým mám problém od 12tt, kedy išlo o krvácanie a následne špinenie z maternice (drobný hematóm)... V 19tt sa to zopakovalo, tentokrát mi na pohotovosti zistili ektropium krčka maternice. Teraz som v 23tt a dnes som mam zas trochu krvavý výtok. Mali ste s tým niektorá problém v tehotenstve? Ak áno, utekali ste zakaždým k dr alebo na pohotovosť? A asi najdôležitejšia otázka, donosili ste zdravé bábätko?
Moja segra to mala v druhom tehu museli jej niečo robiť na krčku aby nekrvacala nejaký zákrok neviem ako sa to odborne volá resp. si neviem spomenúť
neberies nahodou aj lieky na riedenie krvi?
@lucia7933 nie neberiem ... Len progesterón a magnézium
Mala, ale ja som mala problemy s placentou, takze ano, zakazdym som musela ist do nemocnice.
tak nic,lebo ja som tiez krvacala uz 2x v priebehu mesiaca ale u mna to sposobuju asi tie lieky
Dievčatá ďakujem... Idem pre istotu na pohotovost
urcite chod, radsej zbytocne ako neskoro, ja sa tym riadim tiez a ked je krvavy vytok tak idem vzdy
drzim ti palce, aby bolo vsetko OK🙏
@lucia7933 ďakujem 🙂
Co ja viem tak pd 20tt vzdy pohotovost, tam uz nemaju byt tieto krvacania vraj. U mna bol dlho nasadeny utrogestan.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som prvý krat potratila, takze druhe tehotenstvo bolo prr mna psychicky velmi náročné...
Raz som začala krvácať, bol to hematon, utekala som k dr, druhy krat v noci utekala som na pohotovost...
Proste bola som opatrna.
Radsej ist ako neísť a ľutovať
A ano, mala sa narodila zdrava a všetko uz bolo do konca v poriadku