Krvácanie a špinenie v 7. týždni

siiiskaaa
2. dec 2022

Ahojte žienky.
Chcem sa spýtať či má niektorá mamička skúsenosť s mojim problémom....
Som 7tt a dnes ráno som krvacala jednorazovo (čira krv) a neskôr máličko špinila do hneda. Bola som pri svojej dr pozrela ma ale všetko je v poriadku. Srdiečko bilo a aj veľkosť sedela na určitý týždeň.
Len sa bojím či náhodou to nieje všetko signálom blížiaceho sa potratu. Veľmi sa bojím lebo pred 2 mesiacmi som potratila. Od začiatku tohto tehotenstva mam nasadené čipky progestanelle 2x denne.

tanicka907
2. dec 2022

Ahoj, ja som mala to iste v 7tt, trvalo to niekolko dni aj s bolestami. Teraz som uz v 26tt a vsetko je zatial v poriadku

siiiskaaa
autor
2. dec 2022

@tanicka907 takže asi len dodržiavať prísny kľudový režim a čakať ako sa to celé vyvíjať bude. Ďakujem aspoň si ma ukludnila 🙏🙏

tanicka907
2. dec 2022

@siiiskaaa Presne, ja som dokonca mala termin u doktora az v 8tt, ale kedze to bolo spojene s bolestami, tak som si tiez myslela ze ide o potrat. Doktor ma ukludnil a odvedy som na to uz nemyslela 🙂

siiiskaaa
autor
2. dec 2022

@tanicka907 ja som ráno prišla celá roztrasena k doktorke, tak ja už len dufam že to aj v mojom prípade bude aj ďalej v poriadku.
Moc ďakujem 😇

veronika966
2. dec 2022

@siiiskaaa ja som mala v 6tt jednorazovo jasnú červenú krv (fľak na nohavičkách) a potom už len veľa veľa hnedého výtoku. Hneď som utekala na pohotovosť, kde ma vyšetrili a povedali mi, že je všetko v poriadku a tiež videli aj srdiečko biť. Potom mi doktorka ešte povedala, ževraj sa to do 16tt môže stávať, no vraj ak sa mi to stane nabudúce, ak tej jasno červenej krvi nebude veľa, bude lepšie, ak si doma v kľude ľahnem a vyložím si nohy a budem odpočívať. Vraj je to lepšie, ako 3 hodiny sedieť na pohotovosti. Tiež mi tam dali progestanelle, ktorý užívam do dnes.
Dnes som v 11tt a zostala som aj tak na rizikovom, keďže som sa toho zľakla a radšej dodržiavam kľudový režim 😊.

siiiskaaa
autor
3. dec 2022

@veronika966 Ahoj 🙂 tak dúfam že to bude aj u mňa v poriadku. A áno aj mňa hneď vypísala dr na PN a automaticky ma dala ako rizikovú. Môžem sa spýtať ešte? Do ktorého týždňa ti kázala vkladať progestanelle?

veronika966
3. dec 2022

@siiiskaaa progestanelle som dobrala 40 kusové balenie celé odo dňa, kedy som bola na pohotovosti a keď som ho dobrala, predpísala mi gynekologička Utrogestan, čo je v podstate to isté, a to budem brať do konca 12. Týždňa 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre