Krvácanie a pohlavný styk na začiatku druhého trimestra

11. feb 2021

Ahojte,som na začiatku 2.trimestra,a mala som silne krvacanie,uz ma aj pustili z nemocnice,zatial to vyzera dobre,uz nekrvacam🙏 hovorili mi v nemocnici aby sme par tyzdnov nemali pohlavny styk s manzelom.
Preto by som sa chcela spytat tych,ktore ste stym presli.
Mali ste potom niekedy sex?alebo radsej ste neriskovali cele tehotenstvo?dakujem

veronika_e
11. feb 2021

Radsej by som to neriskovala a nemala pohlavny styk.

werony_n
11. feb 2021

Na tvojom mieste by som ho nemala už do konca tehotenstva aj tak si to neužiješ lebo budeš stále nato myslieť či to je bezpečné a toľko už počkáte, neoplatí sa riskovať. Myslím, že partner to určite pochopí.

autor
11. feb 2021

@werony_n jasne manzel to urcite pochopi,ja to urcite vydrzim,nikdy som sa tak nebála ako teraz ked som zacala krvacat,vobec nam to neoplati riskovat.A ano mas pravdu,aj keby sme mali sex ajtak by som si to neuzila.
dakujem baby za odpovede

hejtermama
11. feb 2021

Ja som krvacala tiež na začiatku 2 trimestra a zistili placenta preavia a máme zakázané milovanie celé tehu. Už sa blížime ku koncu.. a odvtedy som nekrvacala..

hejtermama
11. feb 2021

Aha a veru už by som si to aj užila 🤣🤣🤣 tak najmä nech je drobec zdravý!

autor
12. feb 2021

@hejtermama Ahoj,mne je uplne vsetko v poriadku,aj babo aj placenta.Cize nezistili preco som zacala krvacat,mam napisane do papierov ze “Pohlavna abstinencia”....a teraz neviem ci iba par tyzdnov mame vynechat sex alebo do konca tehotenstva.A este jedna blbla otazka ...to ze sex nemozes mat ok,ale ani orgazmus??kludne mi napis spravu ak to tu nechces napisat🥺 Vcera som pisala ze to urcite vydrzim,no dneska to uz citim inak😂😂acch tie hormony😄

autor
12. feb 2021

alebo baby co hovorite na analny sex??😬 aj to je zakazane neviete?

hejtermama
12. feb 2021

Sprvu som sa bála- ale doktorka povedala, že orgazmus mat môžem. ❤️🙏
Analneho sa trosku bojím pri tejto situácii- ale popravde bez toho od júla- už mi fakt hrabe 🤪
Ak napísali len že sex.abstinencia tak podľa mna max do ďalšej kontroly ak je setko ok;) treba sa pýtať gynekológa- moja sa strašne smiala keď som každú poradňu začínala- že už môžeme ? 🤷‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre