Krvácanie a možné tehotenstvo

smejo955
25. nov 2021

Dobrý deň prajem žienky...chcela by som sa poradiť s inými ženami ktoré majú s týmto nejakú skúsenosť. Snažíme sa o bábätko, a posledné dni od oplodnenia cca 10 som mala mierne bolesti ako sú pichanie jedného vaječníka alebo ako keby také ťahanie brucha. Testovala som sa ešte pred MS , negatívne. A 5 dní pred MS som začala špiniť . Celý deň to prebiehalo len mierne ,potom sme sa milovali no na druhý deň som začala tak viac krvácať. Na ďalší deň to však ustúpilo a krvacanie bolo iba mierne.Teraz uz vôbec nekrvacam iba zas špiním. Tak sa chcem spýtať či máte niektorá takúto skúsenosť. A či to teda môže byť tehotenstvo. Testovať sa budem až keď prestanem úplne špiniť. Za vaše odpovede a skúsenosti ďakujem 🙏

anjelicek26
25. nov 2021

Ako si prisla na to, ze prave tehotna? Spinenie moze mat vela pricin, neprelieceny zapal maternice, cysta, treba ist k lekarovi...keby si tehotna, vyjde ti pozitivny test.

janetinka27
25. nov 2021

@smejo955 myslim, ze skusenosti inych ti velmi nepomozu.
ja som pred vyse rokom brala clostilbegyt, mala som odsledovane na sone dva pekne folikuly, bolo mi pichnute ovitrelle na prasknutie folikulu. vsetko pod dohladom lekara. po ovitrelle som na druhy den na strane s folikulmi pocitila pichnutie, neskor som mala vsetky pocity uhniezdenia, mierne spinenie. navyse v tom case sme boli na krasnej svadbe v krasnom ubytovani, takze sme boli uplne uvolneni. samozrejme ze tehotna som nebola. musis len pockat, ziadna skusenost inej zeny alebo ani tvoja vlastna ti nepomoze, drzim ti palce

luci_ba
25. nov 2021

@smejo955 tak ako píše anjelicek... Ako vieš že si tehotná?

barbora0308
25. nov 2021

@smejo955 ja skor typujem na gynekologicky problem, mala som velmi podobne priznaky ked som mala zakrvacanu cystu. Ta sa vsak krvacanim mohla aj vstrebat, napr. mne sa chvalabohu vstrebala. Urcite vsak chod na vysetrenie ku gynekologovi, tieto veci sa nesmi podcenovat. Drzim palce nech sa casom postasti aj vytuzene babatko 🍀!

ninka99865
25. nov 2021

@barbora0308 môžem sa opýtať, mala si zakrvacanu cystu ktorá sa vstrebala cize nie endometrioznu? Mala som aj ja pár krát, a problémy ako píše autorka ale vždy sama odišla… len ja som si myslela že išlo o endo cystu, tie som čítala že sú “krvavé”

barbora0308
25. nov 2021

@ninka99865 tak ja som skoncila na pohotovosti so silnou bodavou bolestou na lavej strane podbruska. Tam mi na gynekologii povedala doktorka, ze je to skor folikularna cysta podla struktury ale, ze tam vidi aj troska krvy, tak bola taka skepticka...tak som mala pockat tyzden (co som mala byt po menstruacii) a ukazat sa u svojho gynekologa. Na kontrolu som isla s mienymi bolestami, tak som bola presvedcena, ze tam ta cysta este stale je, no na moje prekvapenie sa vraj uplne vstrebala. Obcas stale pocitujem pichanie presne na tom istom mieste, kde som mala danu cystu, co som aj na poslednej kontrole spominala svojmu lekarovi, no vraj tam nic nevidi. Tak ale sama viem aka pliaga je to ta endometrioza, kedze zial v mojej rodine s nou ma viacej zien problemy... Viem ze skutocne sa ju da odhalit iba laparoskopiou a na sone ani nemusi byt nic vidno 😏. Aktualne som vsak tehotna a kedze pichanie citim naozaj iba zriedka a na sone je vsetko OK, tak to ani neriesim 😊... Verim, ze ak tam aj nieco je, tak sa to porodom napravi.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre