Krvácanie a bolesti v tehotenstve

mirkalili
1. feb 2016

Ahojte mamičky v máji som prišla v 9 týždni o bábätko teraz som na začiatku tehotenstva 3-4 týždeň a začala som špiniť aj trocha krvácať doktor mi dal duphaston aj ascorutin nemá niekto skúsenosť s tým že aj po takýchto komplikáciach sa dá donosiť bábo? velmi túžime po dieťatku a už som zúfala stále plačem mám strach že ho zasa stratím....začala som mať aj slabé krče v podbrušku a o dieťatko sa snažime už 4 roky je to hrozný pocit bezmocnosti keď nedokážete záchrániť svoje bábätko ☹ ☹ ☹ ☹ Ďakujem

rheuska
1. feb 2016

Myslim, ze krce aj krvacanie su dost bezne v tehotenstve. Ja som mala krce ako pred menzesom asi do tretieho mesiaca. Nepomozes si ak budes stesovat. Hlavne mysi pozitivne, si pod lekarskym dohladom. Urobia co budu vediet. A ani krvacanie nic neznamena. Su zeny co krvacaju pocas celeho tehu.

dorotka202
1. feb 2016

Tak podla mna krvacanie nieje bezne v tehotenstve.ja nepoznam ziadnu zenu co krvacala pocas celeho tehotenstva.ale nemusi to samozrejme znamenat hned nieco zle.ja som pri tretom tehotenstve tiez zacala mat slaby krvavy vytok a dr mi dal tie iste lieky ako tebe a po tyzdni to preslo.dcera sa narodila uplne zdrava a v termine.takze asi zaklad je zbytocne nestresovat, oddychovat.lebo ten plac a strach nerobi dobre ani tebe ani babatku.mysli pozitivne.ja som tiez plakala a bala sa.nastastie to dobre dopadlo.lieky mas,tak uz len klud a oddych.a vsetko bude ako ma byt.tak vela stastia.

mirkalili
autor
1. feb 2016

Ďakujem vám pekne sa povzbudzujúce slová dufam ze máte pravdu a všetko dobre dopadne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre