Ahojte v utorok som bola u lekárky , ktorá mi potvrdila tehotenstvo 6tt a zaroven predpísala Utrogestan kôli slabému špineniu pre istotu na udržanie a nakazala mi kludovy režim, no na druhý deň som začala krvácať a v noci som mala aj bolesti nevedela som ani ako mam ležat, krvacanie nieje moc silné.. no neviem čo robiť v tejto situácii sú sviatky a nemocnice sú plné korona pacientov obzvlášť tá do ktorej by som musela utekať ,dokonca známa tam pred par týždňami rodila a vratila a aj s malým nakazený, bojím sa korony aby neublížila vraj sú vírusy nebezpečné v tehotenstve ale bojím sa aj velmi toho krvavania , no ked ležím je všetko v poriadku. Užívam aj femibion 1 kde su všetky potrebne vitaminy vratane kyseliny listovej , vedeli by ste mi niekto poradiť? Ďakujem moc
Určite by som utekala na pohotovosť. Ja som v tehotenstve tiež začala krvácať, bežala som na gynekológiu a tam mi dali lieky na to, nechali si ma tam síce týždeň, ale našťastie to malá zvládla... Neváhala by som ani minútu, korona, nekorona...
krvacanie mozes mat aj z vysetrenia
Ja som krvacala v 10tt a hneď sme utekali na pohotovosť... Pozrú ta budeš mat istotu, že je malinke ok, ešte aj otestujú lebo predtým ta ani nepustia dnu a mne ešte pichli injekciu a budes mat aspoň kľud a vedieť co sa deje a ci je všetko v poriadku, ja by som nevydržala čakať, korona nekorona sla by som hneď.... Tiež som si myslela prvú polhodinu kým ležím že všetko ok, ale ako som sa postavila tak sa to zo mňa vyvalilo....
No bolesti a krvácanie není dobrá kombinácia isto zajdi na pohotovosť. Co ta po korone a sviatkoch ide o život tvojho dieťatka
@brainyss ak je krv jasnocervena, tak urgentny prijem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Musíš teda ležať. Prinajhoršom chod do tej nemocnice, korona ti neublíži viac ako prekonaný spontánny potrat 😢