Krvácanie a bolesti v 6. týždni

brainyss
25. dec 2020

Ahojte v utorok som bola u lekárky , ktorá mi potvrdila tehotenstvo 6tt a zaroven predpísala Utrogestan kôli slabému špineniu pre istotu na udržanie a nakazala mi kludovy režim, no na druhý deň som začala krvácať a v noci som mala aj bolesti nevedela som ani ako mam ležat, krvacanie nieje moc silné.. no neviem čo robiť v tejto situácii sú sviatky a nemocnice sú plné korona pacientov obzvlášť tá do ktorej by som musela utekať ,dokonca známa tam pred par týždňami rodila a vratila a aj s malým nakazený, bojím sa korony aby neublížila vraj sú vírusy nebezpečné v tehotenstve ale bojím sa aj velmi toho krvavania , no ked ležím je všetko v poriadku. Užívam aj femibion 1 kde su všetky potrebne vitaminy vratane kyseliny listovej , vedeli by ste mi niekto poradiť? Ďakujem moc

basska_b
25. dec 2020

Musíš teda ležať. Prinajhoršom chod do tej nemocnice, korona ti neublíži viac ako prekonaný spontánny potrat 😢

petamich
25. dec 2020

@brainyss no ja by som isto sla na pohotovost, krvacanie v takto skorom tyzdni nemusi byt nic dobre, daj si rusko/rukavice a chod, nechcem ta strasit ale moze to byt zaciatok spontanneho potratu a na to nepomoze ani femibion a zial vo vacsine pripadov ani utrogestan :(

lavender21
25. dec 2020

Určite by som utekala na pohotovosť. Ja som v tehotenstve tiež začala krvácať, bežala som na gynekológiu a tam mi dali lieky na to, nechali si ma tam síce týždeň, ale našťastie to malá zvládla... Neváhala by som ani minútu, korona, nekorona...

nikusiak9
25. dec 2020

krvacanie mozes mat aj z vysetrenia

petamich
25. dec 2020

@nikusiak9 lekar mi vzdy vravi, ze najblizsich par hodin mozem spinit po ultrazvuku (prasknuta cievka atd.) ale ak bola u lekara v pondelok, spinit zacala v utorok tak dnes v piatok to urcite nebude z vysetrenia

vivinka771
25. dec 2020

Ja som krvacala v 10tt a hneď sme utekali na pohotovosť... Pozrú ta budeš mat istotu, že je malinke ok, ešte aj otestujú lebo predtým ta ani nepustia dnu a mne ešte pichli injekciu a budes mat aspoň kľud a vedieť co sa deje a ci je všetko v poriadku, ja by som nevydržala čakať, korona nekorona sla by som hneď.... Tiež som si myslela prvú polhodinu kým ležím že všetko ok, ale ako som sa postavila tak sa to zo mňa vyvalilo....

diaalex
25. dec 2020

@brainyss kamarátka takto potratila, keď šla k lekárovi už jej len povedali, že sa musí vyčistiť

ivka21
25. dec 2020

No bolesti a krvácanie není dobrá kombinácia isto zajdi na pohotovosť. Co ta po korone a sviatkoch ide o život tvojho dieťatka

gbgb
25. dec 2020

@brainyss mne na toto gynekolog povedal, ze okamzite na pohotovost. Zbal si kufor a upaluj do nemocnice. Pri najhorsom Ta poslu domov. Ja som takto odlezala cele tehotestvo striedavo v nemocniciach a doma

malicka_mysicka
25. dec 2020

@brainyss ak je krv jasnocervena, tak urgentny prijem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre