ahojte, prosim napiste mi Vase skusenosti idealne nejake povzbudive, lebo nam zostava len cakat do dalsieho tyzdna, kym budeme vediet ci je to ok.
Krvacam od pondelka, aj celkom dost, nevali sa to zo mna ale nie je to iba spinenie. Bola som u dr., babatko narastlo za tyzden o 2mm, aj ked malo narast o 7mm, bohuzial este nevidime, ci bije srdiecko (na ultrazvuku plod zostal), cize musime cakat este tyzden, aby sme vedeli, ze je v poriadku. Dostala som lieky aj injekcie na zastavenie krvacania ale stale ked zacitim tlak v podbrusku tak viem, ze zase krvacam. Mali ste to niektora podobne a prekonali ste to? 🙏🏽
Prepáč...viem, že to určite nechce žiadna žena počuť, keď túži po dieťati, ale ok to nebude. Krvácanie, tlak a bolesť podbruška nevestia nič dobré... my sme na dcéru čakali 5 rokov. Prešli sme si cystou, potratom, mimomaternicovym tehu, ivf... príroda jednoducho vie,
co robí... Každopádne držím päste...
Bratrancova žena veľa krvácala v prvom trimestri, každú chvíľu si myslela, že potratila. Teraz má zdravého a krásneho ročného synčeka. Ale to je jedna z mála, čo má podobnú skúsenosť. Vlastne asi jediná, ktorú poznám. Nechcem ti dávať falošné nádeje. Rátaj aj s tou zlou variantou.
@divokykonik krvácanie môže spôsobiť aj hematom...tiež som mala...ale tie tlaky nie sú ok...
Bud silna ❤️
Ja som zacala krvacat uplne ze vela krvi zacali ma boliet brucho a hned vytiekla krv zastavilo sa a o par dni opat ... takze vkuse na pohotovosti raz srdiecko bilo potom nebilo hematomy obrovske sa mi vytvorili...ja som zakazdym isla na pohotovost ze uz koniec a manzel stale veril ze vsetko bude ok...mam rizikove tehu a som v 20tt...ani moja lekarka nedavala velke sance tehu knizku az v 12tt mi vypisala ...verim a modlim sa aby som to s mojou babikou dotiahla do uspesneho konca ....
@mariamisko zabudla som ze drzim vam prsty
@mariamisko dakujem drzim aj ja vam snad to bude dobre 🙏🏽
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj pripájam sa s tebou k cakaniu. Ja som cca v 7tt a čakám do budúceho týždňa ci sa objaví ❤️ zatiaľ nebolo 😢 akože nebrala by som to tak tragicky ale v januári som mala MA. Co sa týka krvácania to neviem poradiť. Ja mam zase takýto problém už druhý krát srdiecko zatiaľ nie je 😔 je to veľký stres veru