Ahojte včera som sa vrátila z pohovosti, lebo som krvacala.Babo je OK,bilo mu srdiečko a pustili má domov... Môže byť fakt všetko ok?krvacala som ešte aj do doma..teraz nekrvacam
Ano dokonca 2x. Teraz ma 3,5 roka
ano, zrejme to bola prasknuta cievka, lebo v nemocnici nic nezistili, no aj tak si ma tam 3 dni nechali a dopovali magneziom...
Ja som krvacala v 6.tt, po tvrdej stolici 😐. Mala som 4 cm hematom na maternici ale babo bolo v poriadku, ostala som na PN, krvacala som este asi 3 dni cerstvu krv, potom aj 2-3tyzdne som sa cistila. A v 12.tt uz nebolo nic vidiet na usg. A mala tu beha okolo mna. Ale nie vsetky takto stastne skoncia.
@janetta20 ahoj, začala som na zač. 9.týždňa....väčší flak krvi,ale jasná červená krv ako pri mms...myslela som, že je už " po všetkom"...doky skontroloval, mimi bolo úplne ok, poležala som si v nemocke asi týždeň a potom bolo všetko ok....a vraj sa to zvykne opakovať aj v neskorších štádiách tehu....samozrejme každé krvácanie treba riešiť s dokym....odvtedy sa už nič také neopakovalo....sme už v 27.t. 🙂 ....mne ale nezisili ani hematom, a ani nič podobné...že vraj to mohlo byť z toho ako sa mi všetko prepájalo, resp. rástlo, tak mohla nejaká žilka prasknúť a vraj ešte dobre, že to takto zo mňa vyšlo...neboj, všetko bude aj u teba ok 😉
Ja som krvacala uz v 9 tt, mame doma 10 m dvojicky 🙂 vsetko dobre dopadne, len sa treba setrit a oddychovat. Drzim palce
Ja som krvacala pri synovi, zacalo to na 5 den od meskania ms 2 dni potom par dni pokoj, potom sa to znova zopakovalo a zas prestalo a takto to so az do 16tt, potom uz bol pokoj a mam zdraveho 6 rocneho nezbenika 🙂 Dr. nikdy nic nenasiel. Pri dcerke som krvacala v 12tt len 1 den a potom este 2 dni spinenie, mala som nejaky zapal a potom som zakrvacala v 27tt asi najaka cievka, lebo vsetko ostatne bolo v poriadku, dnes ma princezna 1r a 10mesiacov 🙂 a je zdravucka, ale medzi detickami som aj 2x potratila, tiez som krvacala a to zial nedopadlo dobre ☹ Drzim silno palce a vela oddychuj
@janetta20
@janetta20 ja som krvacala prvych 5 mesiacov pri vsetkych styroch detoch. Vsetky su zdrave🙂)
Dievčatá veľmi ste zlaté,upokojili ste ma
@mirabelluska
@gabika827910
@rybkanz
@mimka11111
ja som pri synovi krvacala viackrat, vzdy silno ako pri silnej menstruacii. Miestami masivne. Syncek ma uz 20m 😉
Pri prvej som krvacala v 16 tt a velmi, bola som 10 dni v nemocke infuzie a lieky, narodila sa po termine dnes ma 8 rockov. Pri druhej v 6 tt trosku, kludovy rezim a lieky. Dnes ma 6 rockov. Pri tretom som sice nekrvacala ale mala som na sone zrazeninu, kludovy rezim a lieky a dnes ma 3 roky, vzdy mi hrozil naprv potrat a nakoniec som vsetkych prenasala. Drzim palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janetta20 ja som krvacala od 6 tt, bola som na pohotovosti, pichli mi injekciu, nasadili lieky a kludovy rezim. Lieky som brala az do 15 tyzdna. Vsetko dobre dopadlo a mam 2 rocneho zdraveho a krasneho syna. Bude dobre, neboj sa.