Krvácali ste a je vaše bábo je zdravé?

janetta20
17. nov 2016

Ahojte včera som sa vrátila z pohovosti, lebo som krvacala.Babo je OK,bilo mu srdiečko a pustili má domov... Môže byť fakt všetko ok?krvacala som ešte aj do doma..teraz nekrvacam

miriam11
17. nov 2016

@janetta20 ja som krvacala od 6 tt, bola som na pohotovosti, pichli mi injekciu, nasadili lieky a kludovy rezim. Lieky som brala az do 15 tyzdna. Vsetko dobre dopadlo a mam 2 rocneho zdraveho a krasneho syna. Bude dobre, neboj sa.

janetta20
autor
17. nov 2016

@miriam11 ďakujem za podporu, som pomaly v 13týždni a ostala som v šoku,všade sú len potraty.Lieky mi nepredvídateľné,ale hádam vedel prečo.

sense
17. nov 2016

Ano dokonca 2x. Teraz ma 3,5 roka

slivocka4
17. nov 2016

ano, zrejme to bola prasknuta cievka, lebo v nemocnici nic nezistili, no aj tak si ma tam 3 dni nechali a dopovali magneziom...

janetta20
autor
17. nov 2016

@slivocka4 ďakujem,ja dúfam,že to bolo tiež len to

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janetta20
autor
17. nov 2016

@zarzisia veď si aj budem,veľmi som sa nešetrila

martinuska
17. nov 2016

Ja som krvacala v 6.tt, po tvrdej stolici 😐. Mala som 4 cm hematom na maternici ale babo bolo v poriadku, ostala som na PN, krvacala som este asi 3 dni cerstvu krv, potom aj 2-3tyzdne som sa cistila. A v 12.tt uz nebolo nic vidiet na usg. A mala tu beha okolo mna. Ale nie vsetky takto stastne skoncia.

evka4
17. nov 2016

@janetta20 Ja som krvacala takmer denne, niekedy intenzivnejsie, inokedy menej do zaciatku 5. mesiaca. Deti sa mi narodili OK.

mimka11111
17. nov 2016

@janetta20 ahoj, začala som na zač. 9.týždňa....väčší flak krvi,ale jasná červená krv ako pri mms...myslela som, že je už " po všetkom"...doky skontroloval, mimi bolo úplne ok, poležala som si v nemocke asi týždeň a potom bolo všetko ok....a vraj sa to zvykne opakovať aj v neskorších štádiách tehu....samozrejme každé krvácanie treba riešiť s dokym....odvtedy sa už nič také neopakovalo....sme už v 27.t. 🙂 ....mne ale nezisili ani hematom, a ani nič podobné...že vraj to mohlo byť z toho ako sa mi všetko prepájalo, resp. rástlo, tak mohla nejaká žilka prasknúť a vraj ešte dobre, že to takto zo mňa vyšlo...neboj, všetko bude aj u teba ok 😉

rybkanz
17. nov 2016

Ja som krvacala uz v 9 tt, mame doma 10 m dvojicky 🙂 vsetko dobre dopadne, len sa treba setrit a oddychovat. Drzim palce

gabika827910
17. nov 2016

Ja som krvacala pri synovi, zacalo to na 5 den od meskania ms 2 dni potom par dni pokoj, potom sa to znova zopakovalo a zas prestalo a takto to so az do 16tt, potom uz bol pokoj a mam zdraveho 6 rocneho nezbenika 🙂 Dr. nikdy nic nenasiel. Pri dcerke som krvacala v 12tt len 1 den a potom este 2 dni spinenie, mala som nejaky zapal a potom som zakrvacala v 27tt asi najaka cievka, lebo vsetko ostatne bolo v poriadku, dnes ma princezna 1r a 10mesiacov 🙂 a je zdravucka, ale medzi detickami som aj 2x potratila, tiez som krvacala a to zial nedopadlo dobre ☹ Drzim silno palce a vela oddychuj
@janetta20

mirabelluska
17. nov 2016

@janetta20 ja som krvacala prvych 5 mesiacov pri vsetkych styroch detoch. Vsetky su zdrave🙂)

janetta20
autor
17. nov 2016

Dievčatá veľmi ste zlaté,upokojili ste ma
@mirabelluska
@gabika827910
@rybkanz
@mimka11111

nat28
17. nov 2016

ja som pri synovi krvacala viackrat, vzdy silno ako pri silnej menstruacii. Miestami masivne. Syncek ma uz 20m 😉

luci21
17. nov 2016

Pri prvej som krvacala v 16 tt a velmi, bola som 10 dni v nemocke infuzie a lieky, narodila sa po termine dnes ma 8 rockov. Pri druhej v 6 tt trosku, kludovy rezim a lieky. Dnes ma 6 rockov. Pri tretom som sice nekrvacala ale mala som na sone zrazeninu, kludovy rezim a lieky a dnes ma 3 roky, vzdy mi hrozil naprv potrat a nakoniec som vsetkych prenasala. Drzim palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre