Ahojte.. pred par dnami som tu pisala, ze sa mi vytlacil hemoroid. Bola som u lekara , pozrel mi to, ze je to len podrazdene. Predpisal mi tabletky detralex a v lekarni som si kupila mast Avenoc. Bolesti prestali, uz to zaboli fakt len sem tam, ale dnes rano som si nasla na vlozke krv, a ked som sa na neho pozrela tak som tam mala krvavu chrastu, takze praskol...
Mali ste to? zahojilo sa vam to ?
topka na taketo veci je zinkova mast, ovela lepsia ako maste na hemoroidy, lepsia ako bepanthen. Hoji rychlo. Vyskusaj, ved to stoji cca 2 eura. 😉
Ja uz som sa tak tesila ze je to lepsie, a ked som dnes videla tu krv tak sa bojim ze co s tym teraz :(
@samantha185 skus naozaj tu zinkovu, ja som mala tiez problemy, vyskusala vsetko od budobej kory, cez cipky, maste. Pomohla az ta zinkova. Pri toalete pouzivaj iba vlhcene vcerkovky a 3x denne tu zinkovu mast.
@cecil36 dobre pojdem si ju kupit, dakujem 🙂
@cecil36 este jedna vec, mozu tu zinkovu mast aj tehotne?
@samantha185 jasne, ved ju nejdes papat 🙂 Zinkova mast sa dava aj novorodencom, takze bud pokojna 🙂
na hemoroidy je dobrá dubová kôra,sedavé kúpele,krémiky máš rôzne,ale určite pozor na stolicu a po každej stolici treba umyť konečník nech sa ti to neinfikuje a na stiahnutie hemoroidov je dobré posilňovanie panvového dna,kedy aj zvierač konečníka precvičuješ a pekne sa stiahne a dá sa to aj ak si tehu a vydrž...
@cecil36 ...mne velmi pomohlo umyvanie sa po kazdej stolici...vlhcene vreckovky ma drazdili..nech boli akejkovek super znacky a Faktu mast,kt.som si davala najma vecer,ale aj jemne po kazdom umyti...a urcite cviky ako pisala
@aristka ...a po potrebe "vtahovanie" konecnika...neboj,krvacanie ustane...a keby sa ti zdalo,ze je to aaaz take citlive,rozkrvacane...chod pre istotu k lekarovi....ale mne sa to krasne poriesilo : kombinacia hygiena po stolici+faktu mast...a cvicim preventivne stale 😉
Dakujem baby
ten avenoc je vyborny krem, aj mne pomohol, ono to chvilu bude trvat ale da ta do poriadku, treba sa umyt po kazdom wc a nakremovat, upravit stravu, viac vlakniny, vela pit
@terezka1947 vidis a u mna faktu ani tuk 😀 nuz kazda sme ina 😉
@cecil36 😀 veru....musis poskusat 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Malo by sa ti to zahojiť, pri stolici sa snaž nie velmi nasilu, ked treba ešte natieraj 🙂 A papaj viac ovocia a zeleniny, obmedz sladké, mne to tiež potom postupne prešlo aj bez liekov :D aj keď je pravda, že mne nekrvácal