Ahojte dievčatá, mali ste problém, že by Vám niektorej tiekla krv z nosa? Som v 10tt a išla mi už asi 2, alebo 3x. Bežne mi tečie z času na čas už nejaký rok a vždy len z ľavej nosnej dierky, neviem či to niečo znamená a ani neviem či je to v tehotenstve OK.
Keď si to mala pred tehotenstvom, tak vlastne to nema s tehotenstvom nič spoločné. Aj mojej tečie krv z nosa hocikedy, aspoň raz za týždeň. Len tak...
V tehotenstve sa odporúča až dvojnásobná dávka železa, ako mimo tehotenstva. Tak si ho doplňuj, ak to nerobíš.
@linduska_ možno prasknutá cievka
Stáva sa mi to tiež, v noci sa zobudím ako mi doslova valí krv z nosa… pred tehotenstvom sa mi taktiež zvykla pustiť, ale menej často …
Ja smrkam krv, netečie. Ale čítala som, že to súvisí s väčším prekrvenim sliznic. Tlak máš v poriadku?
Áno mne tiekla pri oboch tehotenstvách,ale nie prúdom. Takisto pri umývaní zubov mi išla viac krv ,mala som citlivejšie ďasná. Je to normálne. Dávaj si magnézium a určite to spomeň u gynekológa.
Ano, v dvoch tehotenstvach som krvacala z nosa a krvacali mi aj dasna. Konzultovala som to s lekarom, povedal, ze pokial to nie je uplne kazdy den prudom, tak, ze sa neda zastavit, tak je to ok. Sliznice su viac prekrvene. Brala som Ascorutin a trochu sa to zlepsilo.
Aj ja som to mala pri oboch tehotenstvach.inac vobec.
Casto mi tiekla v prvom tehotenstve, vysvetlili mi to vacsim prekrvenim. Aj dasna mi velmi krvacali.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano, mala som to v prvom tehotenstve. Pred tym mi krv nikd netiekla a ani potom. Ale cez tehu vela a casto. Pri dalsich dvoch tiez nie. Dr. povedal, ze je to v poriadku, KO bol tiez v poriadku.