Ahoj som 20tt 2 dní tehotná. Včera večer som kontrolovala či mi vyteká tekutina z ľavého prsníka. Z jedného otvoru mi vyšla jedna-dve kvapky krvi z ostatných normálne tekutina.
Myslela som si že možno tam bola nejaká chrásta a preto tá krv lenže dnes ráno som znova skontrolovala a znova mi vyšlo pár kvapiek krv z jedného otvoru potom už iba voda. Stalo sa to už niekomu??
@veronikaszabova pretože môžem? .. midwife mi povedala že by som si mala kontrolovať raz v týždni stlačením či sa mi tvorí tekutina.. tak preto
@firuzelale no ja som tehotna 3x a v zivote som si bradavky nestlacala.
@veronikaszabova každý je iný.. keby som to neurobila tu krv by som si nevšimla...
@firuzelale keď ti tak šikovne radi tak nech ti povie aj čo s tým. Tiež som nikdy nepočula že si mám kontrolovať tvorbu tekutiny keď som tehotná. Tiež mi to príde ako uplna absurdita.
A tiež keby si to nerobila tak by si možno žiadnu krv nemala. Každá minca má dve strany.
Je to krv, alebo oranzovkasta tekutina?
V tehotenstve je to skutocne uplne zbytocne, kolostrum sa tvori od 16tt ci ho vidis ci nevidis, je tam, je zbytocne a skor ako od 36tt aj neziaduce.
Pri vytlacani kolostra sa ma stlacat nie bradavka, ale dvorec hranami palca a ulazovaka smerom dnu k chrbtici, stlacanim bradavky si ju zbytocne drazdis.
@firuzelale tak o tom počujem prvý krát že si len tak zo srandy v tehotenstve vytláčaš bradavky 🤦
Používateľka firuzelale už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
@bessie12 klasika 😂
@veronikaszabova robi sprostosti a potom, ked sa opyta preco sa to deje, tak sa cuduje, ze dostane "naloz" 😂
Mňa zaujalo koľko otvorov má "Z jedného otvoru mi... z ostatných ..."
@januska12323 😂😂😂
@firuzelale nič si nestlacaj 🤦🤦🤦 keď sa narodí dieťa, všetko sa rozbehne ...
@januska12323 tak ono je tam viac “otvorov” 😄 akurat by som ich nenazyvala otvormi… ale tak slecna je ocividne expertka 😬
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@firuzelale naco si stlacas bradavky?