Krv v stolici v 8. týždni

jana_eyre
4. aug 2011

ahojte, potrebujem poradit, resp. ukludnit..

Dnes rano som si nasla v stolici krv a som v 8tt.. Citala som o hemeroidoch, vraj su v tehotenstve bezne, ale nikde som sa nedocitala, ci su bezne aj v takom skorom stadiu tehotenstva.. Nemam ziadne problemy, jedine tehotenske priznaky ako bolest v podbrusku, nevolnosti atd.. teda okrem cysty, ktora ma teraz 4cm, ale zatial problemy ziadne nerobi.. este pred dvoma tyzdnami som mala aj tahanie za pupkom, na co mi gynekolog povedal, ze sice to este nepocul od ziadnej zeny, ale asi to ma suvis so zvacsovanim maternice.. inak vcera vecer ma dost vyrazne pichlo v lavom boku, ked som sa chcela postavit..

moj gynekolog ma az do buduceho tyzdna zas dovolenku a vseobecna ordinuje az o 12.. Len som sa chcela spytat, ci mate s tym niektora skusenosti a ci sa nemusim obavat hned najhorsieho.. (som mozno teraz trocha aj paranoidna, pretoze moja neter (4r)prave prekonava chemoterapiu po nadore oblicky)

dakujem za akukolvek odpoved..

ema72
4. aug 2011

zlatko ty este hemor. nemas preco mat, mozno si spapala nieco, co ti podrazdilo crevo, ja to mavam od cerveneho vina. Neznasam tu trieslovinu. Ak by to do tyzdna neustalo, tak to potom ries.

janulkan
4. aug 2011

moze sa to stat aj z velmi tvrdej stolice (teda pokial bola krv cervena a nie tmava), skus si "naordinovat" vela vlakniny a jogurtiky, pripadne probiotika, ulahci to prichodnost criev a pomoze traveniu...
urcite by som to ale riesila u dr pokial to bude opakovane

jana_eyre
autor
4. aug 2011

@janulkan
ano, krv bola jasna cervena, ale stolica normalna.. teraz aj jem tak ako pises - jogurty, vlaknina, dzusy, ovocie.. vcera som ani nic zvlastne nejedla.. chcem ist asi k doktorke dnes, aj ked sa to stalo iba raz (teda raz som uz krv na papieri mala - asi dva tyzdne do zadu, ale len malinko a to som mala zapchu, tak som to neriesila) a podla mojej mienky tej krvi bolo dost..

janulkan
4. aug 2011

@jana_eyre tak potom urcite poobede navstiv vseobecnu lekarku, krv v stolici nie je nic take bezne a hlavne ak sa stravujes dobre, ale zase nemusi to byt ani nic hrozne 🙂 vela stastia

jana_eyre
autor
4. aug 2011

no tak len pre buducnost - keby mal niekto rovnaky problem ako ja - bola som u chirurga a mam prasknutu sliznicu.. predpisal mi detralex a nejake cipky na noc, tak dufam, ze pomoze.. vraj to sposobilo to, ze v tehotenstve sa telo uplne inak prekrvuje a moze ho poskodit aj najmensia zmena.. tak dufam, ze to bude vsetko OK.. pekny den vsetkym a dakujem za odpovede.. 🙂

jaj a este dodam, hemeroidy su podla lekara uplne bezne od zaciatku tehotenstva, moze sa to pritrafit kedykolvek..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre