Ahojte, skušala som sa otestovať lakmusovými papierikmi hepta phan, som 13tt, sem tam si ich robím dlhé roky, tak som šla aj teraz a vyšla mi tam krv v moči. Ťažkosti na sebe žiadne nepozorujem, tak celkom neviem, či mam z toho robiť stres alebo neriešiť. Nestalo sa to niektorej z vás pri testovaní týmito papierikmi v tehu? Ďakujem.
@kessica87 to mi je veľmi ľúto :( a prosím ťa ale krv v moči ti vyšla na lakmusovom papieriku? Na ph papierikoch moču? Alebo si ju realne videla v moči? Všaka…
@kessica87 pretože ja nemám žiadnu viditeľnú krv, žiadne problémy, ťažkosti a podobne..len mi to vyšlo na tom ph papieriku a preto neviem, či im vobec mam veriť…
Tak prečo potom testujes moč ak nemáš žiadny problém?skús sa opýtať v skupine Zdravotníci na MK
@dzescebuly testujem sa dlhé roky tými prúžkami 🙂
Ďakujem, skúsim.
Nie nevidela som ju v moči práveže... akurát som išla na kontrolu k Dr. a tam mi to bolo oznámené a pár hodín na to sa mi to stalo 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj. Nechcem strašiť, ale u mňa krv v moči znamenalo zápal a odtiekla mi plodová voda v 20tt a prišla som o bábätko. Bolo to pred 6 rokmi. Čiže ja byť Tebou navštívim určite doktora. Držím palce ❤️