Krv v moči v 36. týždni

angi07
28. mar 2013

Ahoj, dnes som bola na poradni a tam mi sestrička povedala, že som mala troška krvi v moči. Lekár k tomu nič nedodal. Beriem izpotim na vysoký tlak, a mám troška mäkký krčok. Už 3 dni cítim silnejšiu bolesť , bolí ma podstate všetko, lonová kosť, sedacia kosť..... Pýtala sa sestrička, kedy mám termín a keď som jej povedala že 26.apríl, tak mi povedala : no ešte týždeň - dva a bude to.... Ja že čo? pôrod? Okrem tých menších problémov je všetko OK, krvné testy, monitor... máte s tým skúsenosť?

mj28
30. mar 2013

@angi07 Ahoj, ja som mala v cca 35 tt tiez krv moci - a nielen trosku ale na 3 hviezdicky ... sestricku neber doslova a dopismena vazne ... mna sa pytala sestricky ci som otvorena,alebo ci mam vporiadku krčok (este pred vysetrenim u doktora) - samozrejme som zostala zaskocena/zlaknuta a odpovedat som nevedela ... ani nebolo treba ... doktor ma objednal na nefrologiu, tam mi zobrali ten 24 hodinovy moc a zistili, ze je to zazrak ale ze v moci ani naznak po krvi ... cize vsetko bolo v poriadku a ze moze sa to vysvetlit aj tym ze ked sa babo v tomto tt otaca,tak mohlo pritlacit na oblicky ... takze ziaden stres, keby si mala tej krvi v moci vela,urcite by sa s tym tvoj gynekolog zaoberal a by ta popripade poslal na nejake vysetrenie ... inak rodila som v 39 tyzdni 😉 tak hlavu hore a doveruj svojmu gynekologovi 😉 a mozno budes este prenasat 😀 drzim palce ...

angi07
autor
2. apr 2013

@mj28 ahoj, dakujem za odpoved. už som taká nedočkavá 🙂 je to už dost tazké, tieto posledné týzdne.. uz 2 dni mi aj nohy opuchaju, aj tlak mi skáče, tak dufam že to dotiahnem dokonca a vsetko bude ok. 🙂

mj28
2. apr 2013

@angi07 vsetko bude v poriadku neboj uz nejako "dobojovat" 😉 samozrejme ak si niesi s niecim ista, tak sa obrat na svojho lekara - hoc len telefonicky ... drzim palce 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre