Baby, chcem sa s vami poradit, ci ste sa s niecim takym nestretli - od nedele poobedia ma zacalo pobolievat podbrusko ako pred mesntruaciou (som v 27tt), to som uz dlhe tyzdne nemala, vcera rano ma stale bolelo, a mam doma lakmusove papieriky, tak som ich ocikala, a tam ze krv v moci. tak som volala na gyneko, objednali ma na poobedie, spravili sono, vsetko ok, krcok zavrety, krvacanie z posvy ziadne, zobrali vzorku mocu a ze ziadna krv tam nie je, takze to nemam riesit a na bolest podbruska si dat nospu... lenze mne to nedalo, kedze aj doobeda mi asi 4 papieriky vysli pozitivne, aj potom vzdy ked som ich ocikala, tak som rano zaniesla moc obvodnej a vyslo mi erytrocyty 256 (norma je do 22,7), neglomerularne. ale ze to mam riesit s gynekologom, kedze som tehotna. ten mi samozrejme nedviha, tak proste len nechapem, ako mi u neho mohla vyjst ta krv negativna, ked este aj papieriky boli vysoko pozitivne... a hlavne co to moze znamenat, mali ste niektora takto zvysene erytrocyty? ako to riesili a co vam nakoniec zistili? vsetky ostatne parametre v moci su v poriadku.
@esets ja som potom bola aj na urologii, ze malinky mi tlaci na lavu ladvinu a horsie z nej odteka moc, ale ze to je v tehotenstve normalne. cievkovali ma, brali moc na kultivaciu aj sedimentaciu, uz som tam tu krv nemala. asi 2 dni tam proste bola, a zrazu zmizla. tak ze proste to nemam riesit, ze asi len krpaty nejak zatlacil... tebe co povedali?
no ja som do teraz ked som brala moc ku gynekologycke - tak raz bol moc zly a potom dobry a dookola. Takze teraz ked sa potvrdilo uz na 2x zle vysledky tak ma posielaju na dalsie vysetrenia. Uvidim zajtra - hadam budem mudrejsia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikbar ahoj ja som mala krv v moci ale pri tom aj bielkoviny a hnis ja som vtedy mala zapal moc.ciest ale vobec ziadny naznak zapalu som okrem toho nemala!