Krv v moči v 20. týždni

lilla23
25. jan 2022

Ahojte. Som v 20tt a včera som bola na poradni a uz druhý krát mi nasli v moci krv ale nie veľa. Lekár mi nepovedal ze od čoho to môže byť a ani nepredpísal nic, môže byt ze to asi nebude vážne. Vedeli by ste mi poradiť ze by som si mala kúpiť? Ďakujem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barbora0308
25. jan 2022

@lilla23 A lekar ti na to naozaj nic nepovedal? To je divne... No ja by som urcite sla na vysetrenie k obvodnej a nasledne nech doporuci specialistov ako urolog a pod. Krv v moci nie je ziadna sranda.

lilla23
autor
25. jan 2022

@barbora0308 predtým som bola na internom vysetreni a musela som zobrat moc a tam povedali ze vsetko poriadku, tak neviem. Lekár mi iba tolko povedal ze to moze byť aj s vytoku lebo som mala

lilla23
autor
25. jan 2022

@bambulienka25 snazim sa pit vela ale 2l denne neviem vypiť

barbora0308
25. jan 2022

@lilla23 Hmm... A vytok mas aky? Nespozorovala si teda nejake spinenie alebo jemne krvacanie? Lekar nespozoroval pritomnost krvi pri kontrole?
Skus si aspon pre pokoj v dusi kupit domaci test Veroval na mocove cesty. Da sa kupit v DM-ke stoji cca. 10€ (je to balenie dvoch testov). Moze ti ukazat aj pozitivny vysledok na bielkoviny, co by znamenalo krvacanie do mocoveho mechura. Ak by ti vysiel pozitivny, tak urcite chod spolu s testom ku vseobecnemu nech ta vysetri.

sapetka
25. jan 2022

@lilla23 aj ja som mala a tiez nic nepovedal bolo to male mnozstvo. Keby to bolo vazne neboj sa urcite by to riesil. Takze klud a uzivaj tehu. Treba vela pit ja to pripisujem mojej miernej dehydratacii lebo som vela zvracala a menej pijem lebo mi vods vobec nechuti a v podstatw nic🙈

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
25. jan 2022

@lilla23 ja som mávala krv celé tehotenstvo a veľa. Nebrala som nič len to sledovali. Všetko dobre dopadlo, nestresuj sa kvôli tomu. Ak by si cítila rezanie alebo pálenie pri močení, kúp si blokurima, môže sa aj v tehu. Keby to neprestávalo tak treba ísť s močom na kontrolu či nemáš rozšíreny infekt moč.ciest.

lilla23
autor
25. jan 2022

@nikpa necítim nic pri močení, ziadne pálenie ani svrbenie nic

lilla23
autor
25. jan 2022

@barbora0308 nie nemala som ziadne špinenie len vytok a veľa vytoku

nikpa
25. jan 2022

@lilla23 ja som skoro celé tehu tiež nič necítila, keby mi nebrali moč tak ani neviem, že je volaky problém. Až voľakedy začiatkom 3.trimestra ma asi týždeň pálilo pri močení ale tá blokurima zabrala.

kayyaa
25. jan 2022

@lilla23 male mnozstvo krvi v moci pocas tehotenstva je celkom bezne a nie je to problem😊

ivkalili
10. okt 2023

Ahojte Mamičky...❤️ Chcela by som sa s vami poradiť som v 19 týždni a už druhý deň mam krv v moci ked idem na WC a pozriem moc je červený včera som mala dva raz ráno krv keď som sa poutierala dnes tak isto krv veľmi ma bolelo pod bruškom a potom celé bruško včera gynekológicka povedala ze placenta sa mi posunula trosku ze je to v poriadku a dnes na pohotovosťi mi povedali ze ne krvácam nespinim nič prídem domou vycikam sa zas červený moc dali mi len magnézium B6 to je všetko prosím vás Mamičky veľmi sa bojím nie som si istá ci je to normálne aby som mala krv stále pri močení a tak isto niekedy ho poutieram ako pri menštruácii lenže oni mi neverili a čím skôr poslali domov neodpovedal mi na otázky na ktoré som bola zvedavá ze prečo? Ma niekto štím skúsenosť je to normálne?, 😪😪🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre