Ahojte kočky som na konci 33.tt. zajtra mi začína 34.tt. ráno som sa zobudila a mala som asi dve kvapky krvy na nohavičkách. S manželom sme sex nemali, v noci som chodila na wc ako každú noc, a ráno som si všimla toto. Nebolo to veľa len také ako špinenie. Mám ísť radšej zajtra ku svojmu gynekológovy?
dufam, ze si uz na pohotovosti
ale všimla som si že mám ranku na stehne z vnutornej strany a vysoko pri nohavičkach moze to byt aj tym?
@sonika696 prepac....ale to skutocne nevies urcit ci krvacas zo stehna alebo z vaginy?
boooze zeny uz fakt rozumni ludia vymieraju? ved ked krvacam ako tehotna z vaginy tak to riesim s dr. a nie niekde na fore.....co ti tu kto povie? moze byt 1000 pricin vacsinou banalnych niektore katastrofalne....sono nemame, od spodu ta tu tiez nikto nevysetri, krv ti tu tiez nikto nezoberie, srdiecko dietatka tiez nepocujeme......a ak si si fakt nie ista ci je to krvacanie zo stehna alebo z vaginy tak sa jednocho pozri 🙂 .....aj ked v tomto tyzdni tehotenstva asi len skor zrkadielkom alebo s pomocou manzela......ale ved aj obycajny blby toaletny papier ti prezradi odkial krvacas........
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
to vážne? v tehotenstve sa ti objaví krv a ty píšeš tu? bože ženy, troška vlastného rozumu, ja by som volala buď na pohotovosť, či treba prísť alebo rovno šla