Dievčatá mám taký malý problém. Moja dr ordinuje dnes až od obeda, tak sa aspoň sem idem pýtať, nech som pokojnejšia. Som v 30 tt. Ráno som sa ako zvyčajne zobudila na pohyby mojej malej. Neskôr som šla na malú a na nohavičkách som si našla kvapky tmavšej zaschnutej krvi. Akoby som trochu krvácala v noci. Ale zvláštne je, že krv nebola v strede ale po okrajoch a kdesi hore. Vyzerá to presne tak akoby som sa holila a porezala sa. Ale ja som sa už pár dní neholila. Stretli ste sa s tým niektorá? Je mi fajn, nič ma nebolí, malú stále cítim. Každú chvíľu chodím na wc ale nič, nekrvácam.
@anjelicek26 ďakujem za radu, neviem ako do obeda vydržím. malá stále kope tak dúfam, že je všetko ok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@amelie123 - hm ja viem, co prve spravi lekar - vatova tycinka dnu a zotriet z krcku, ci je tam krv alebo nie uvidis hned. Ak tam nic nebude, kludne staci k lekarovi aj poobede volat, ze co s tym... niekedy fakt praskne zilka, nieco si oskries, ak to bolo len par kvapiek.... drzim palce.