Krv pri zvracaní v tehotenstve

19. feb 2021

Ahojte,som v 17tt a od 8tt kazdy den mam nevolnosti a zvracam.Minule som objavila krv pri zvracani,iba trosku na konci zvracania.Ale dneska to islo od zaciatku,nebolo toho az tak vela,ale dost.Taketo som este nemala nikdy.
Co mam robit?K lekarovi idem v stredu,ale citala som,ze pri kazdodennom zvracani je to nornalne.Mali ste to niektora?

landsmanka
19. feb 2021

volaj svojmu gynekologovi a povedz mu to, on ti najlepsie povie ci mas prist hned alebo staci neskor, no keby ja zvraciam krv tak som u neho ako na koni

werony_n
19. feb 2021

ak zvraciaš často, tak môže sa stať, že ten žalúdok je už tak podráždený, že začneš vraciať krv, poznám baby, ktoré to tak mali, takže žiaden strach, ale určite o tom povedz gynekológovi

autor
19. feb 2021

@werony_n volala spm gynekologovi,opytal sa či nahodou nekrvaca nos alebo dasna,co je u mna kazdodenne,tak asi to som vyvracala...a ze pokial ma neboli zaludok netreba sa bat.
Dufam ze bude vsetko v poriadku😭

werony_n
19. feb 2021

Určite áno, tiež som vracala pravidelne, mala som aj občas krvácanie z nosa a nie je to nič neobvyklé v tehotenstve , predsa len je to šok pre to telo len to vydržať, ten výsledok potom stojí zato 🙂 Ak ti môžem poradiť, skús lízatka z lekárne na tehotenské nevoľnosti, mne občas pomohli.

nina24888
19. feb 2021

Ahoj, ja som tiež zvracala krv už v 6tt, zvracala som týždeň, potom pribudla aj krv, volala som doktorke, šla som síce do nemocnice na infúzie, ale to z dôvodu, že som vyvracala všetko čo aom zjedla a za týždeň aom schudla 5kg... na krv mi aj ona aj v nemocnici povedali, že žalúdok je podráždený a zato sa tam primiešalo teochu krvy, ale fakt jej nebolo veľa, neciem k čomu to prirovnať... možno sprosté ale tak od oka 1 cajova lyžička možno 😂 naozaj neciem ako inak vysvetlit trochu... potom som to mala až do 15tt.... a stále to ustupovalo. Ale vraj to teda bolo ok, ak veľa zvracias 🙂 snad to je aj u teba “len” to 🙏🏻

autor
19. feb 2021

@werony_n
@nina24888
Baby dakujem krasne,uplne ste ma ukludnili🙏♥️
kazdopadne budem sledovat este kolko krvi budem mat pri zvracani,ak sa mi to uz nebude pacit tak radsej pojdem na pohotovost.
Inak som 17tt a od 8tt kazdy bozi den zvraciam,mozno moj zaludok uz nevlazdze🙈
a dakujem,vyskusam tie lizatka😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre