Krv pri veľkej potrebe v 26. týždni

rossaa
27. aug 2015

Ahojte baby som 26 týždni tehotná a práve teraz sa mi stala taká vec som bola na veľkej potrebe a mi šla trocha krv je to v poriadku ? Stála sa aj vám niekedy taká vec ? Pri veľkej potrebe a krv ? Prečo ? Bábätko je vporiadku ?

dionyzka
27. aug 2015

S najvacsou pravdepodobnostou su to hemeroidy. Treba vylepsit jedalnicek, vela vlakniny, vela vody a spomenut to lekarovi na poradni.

jana_eyre
27. aug 2015

mne sa to stalo, ale zaciatkom tehotenstva.. isla som aj k dr. - vysetrili ma na chirurgii a mala som v konecniku trhliny a to som nemala ani tvrdu stolicu.. dali mi na to detralex, vela tekutin a nezopakovalo sa to.. mam tu o tom aj temu niekde 🙂

ak je krvi iba trochu, je svetlo cervena tak to bude asi tym, ale spomenula by som to dr.. ak si si nie si niecim ista, tak radsej za nim zajdi..

ivca88
27. aug 2015

ak s konecnika tak hemoroidy .. treba pozmenit jedalnicek ci kupit krem na hemoriody = taký co mozu tehulky
Ak s pošvy ..tak ti asi praskla cievka - teraz to tam mas cele prekrvene ...
Ja byt tebou ..ak to je s pošvy ..idem radsej na pohotovost nech malé skontroluju ...
A do buducna opatrne s tlacenim,...

rossaa
autor
27. aug 2015

@dionyzka aha a bábätku to neškodí mám ísť teraz za doktorom alebo až kým mám termín 8 septembra je to až tak vážné tie hemoroidy ?

rossaa
autor
27. aug 2015

@ivca88 aha tak je to normálne a je to vporiadku ? To jen teraz 1x sa mi to stálo pri stolici trocha slabej krvi mám strach o bábätko bude vporiadku to mu neuškodí ?

dionyzka
27. aug 2015

@rossaa tak to Ti na nete nikto nepovie, v akom su stave. Iba lekar sa moze vyjadrit po vysetreni. Myslim, ze toto u tehotnych zien je caste, ak to privelmi nekrvaca, tak staci na nablizsej poradni. Privelmi nestresuj, skor ako babatku to ublizuje Tebe, lebo nelieceny stav ako i pokrocile tehotenstvo mozu hemeroidy zhorsit - a velmi to boli, och :(

rossaa
autor
27. aug 2015

@dionyzka aha ja som mala len trocha krvi a len dnes sa mi to stalo mňa nič nebolí akurát ked idem na veľkú potrebu pri tlačení ale len trocha to zabolí ale inač sa cítim v poriadku a bábätku to nevadí ? nič sa k nemu nemôže dostať žiadné baktérie ?

saurian
27. aug 2015

@rossaa
s najvacsou pravdepodobnostou ide o hemoroidy, v tomto stadiu je to skor neprijemne, moze to byt vsak coraz neprijemnejsie, ale pre babatko nie nebezpecne. vela zien to ma v tehotenstve alebo po porode. ja sama som mala po druhom porode, sestra pocas tretieho tehotenstva.
treba upravit stravu.
predavaju na to kremy, ktore mozes aj v tehotenstve, prip. ti moze lekar (obvodny) predpisat tabletky, neviem vsak ci aj v tehotenstve.

dionyzka
27. aug 2015

@rossaa nie je to nebezpecne pre babatko. Ono to takto zacina, miernymi problemami a moze to vyusit prave do tej bolesti a vacsiemu krvacaniu. Mne tieto problemy, ktore opisujes zacali neksor, asi 38tt. A po porode to bola uplna katastrofa a stale sa s tym trapim. Z mojho pohladu, to zacina u Teba skoro, ved si iba v 26tt. Ale toto je moj nazor, ja nie som lekar, iba niekto kto tym presiel.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre