Ahojte baby som 26 týždni tehotná a práve teraz sa mi stala taká vec som bola na veľkej potrebe a mi šla trocha krv je to v poriadku ? Stála sa aj vám niekedy taká vec ? Pri veľkej potrebe a krv ? Prečo ? Bábätko je vporiadku ?
mne sa to stalo, ale zaciatkom tehotenstva.. isla som aj k dr. - vysetrili ma na chirurgii a mala som v konecniku trhliny a to som nemala ani tvrdu stolicu.. dali mi na to detralex, vela tekutin a nezopakovalo sa to.. mam tu o tom aj temu niekde 🙂
ak je krvi iba trochu, je svetlo cervena tak to bude asi tym, ale spomenula by som to dr.. ak si si nie si niecim ista, tak radsej za nim zajdi..
ak s konecnika tak hemoroidy .. treba pozmenit jedalnicek ci kupit krem na hemoriody = taký co mozu tehulky
Ak s pošvy ..tak ti asi praskla cievka - teraz to tam mas cele prekrvene ...
Ja byt tebou ..ak to je s pošvy ..idem radsej na pohotovost nech malé skontroluju ...
A do buducna opatrne s tlacenim,...
@rossaa tak to Ti na nete nikto nepovie, v akom su stave. Iba lekar sa moze vyjadrit po vysetreni. Myslim, ze toto u tehotnych zien je caste, ak to privelmi nekrvaca, tak staci na nablizsej poradni. Privelmi nestresuj, skor ako babatku to ublizuje Tebe, lebo nelieceny stav ako i pokrocile tehotenstvo mozu hemeroidy zhorsit - a velmi to boli, och :(
@rossaa
s najvacsou pravdepodobnostou ide o hemoroidy, v tomto stadiu je to skor neprijemne, moze to byt vsak coraz neprijemnejsie, ale pre babatko nie nebezpecne. vela zien to ma v tehotenstve alebo po porode. ja sama som mala po druhom porode, sestra pocas tretieho tehotenstva.
treba upravit stravu.
predavaju na to kremy, ktore mozes aj v tehotenstve, prip. ti moze lekar (obvodny) predpisat tabletky, neviem vsak ci aj v tehotenstve.
@rossaa nie je to nebezpecne pre babatko. Ono to takto zacina, miernymi problemami a moze to vyusit prave do tej bolesti a vacsiemu krvacaniu. Mne tieto problemy, ktore opisujes zacali neksor, asi 38tt. A po porode to bola uplna katastrofa a stale sa s tym trapim. Z mojho pohladu, to zacina u Teba skoro, ved si iba v 26tt. Ale toto je moj nazor, ja nie som lekar, iba niekto kto tym presiel.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
S najvacsou pravdepodobnostou su to hemeroidy. Treba vylepsit jedalnicek, vela vlakniny, vela vody a spomenut to lekarovi na poradni.