Krv okolo plodového vačku

aknelusenka
10. okt 2013

Ženy máte niekto skúsenosť? Bola som pri ženskej, potvrdiť si tehu, tá potvrdila, ale povedala, že okolo plodového vačku je štrbinka, kde je krv. A má to tri možnosti - buď sa to vstrebe, vyplaví ako výtok alebo to bude rásť a môže to mať tie najhoršie následky. Máte niekto skúsenosť s niečim podobným? Na vyšetrení som bola minulý týždeň a na kontrolu mi kázala prísť za 29. Do vtedy sa ale zbláznim od strachu.

anabela2111
12. okt 2013

Ahoj,ja som na tom podobne,síce nemám pri plodovom vačku štrbinku ale fliačik-hematóm.Dostala som lieky na udržanie tehotenstva,užívam ich už takmer 2 týždne,a v utorok ma čaká kontrolné sono,presne viem,ako ti je,ale neexistuje iná možnosť ako čakanie na to,ako sa všetko vyvinie 😒 Ja som špinila hnedo,teraz už mám iba taký žltý výtok,tak verím,že sa vyplavuje všetko zlé a bábätko bude priebojné.. 😒
Držím palce,nech je všetko v poriadku,musíš byť trpezlivá.

stastenka42
13. okt 2013

@aknelusenka aj ja som to mala v 8tt ,naordinovali mi utrogestan,homeopatikum Arnica 30 na vstrebavanie a prisny kludovyprezim...pred dvomi tyzdnami som bola na kontrole a zmizol...

aknelusenka
autor
13. okt 2013

Mne povedala, že mi lieky dá až po tej kontrole, a že je aj tak výpadok liekov, ktoré by som potrebovala. Samozrejme aj mne kázala úplný kľudový režim, lenže manžel chodí na mesiac do práce príde iba na tri dni, na svokru sa spoľahnúť nedá, a mne samej pri ročnej dcére sa nedá dostatočne oddychovať... takže neostáva mi nič iba čakať na kontrolu a dúfať v dobré výsledky. A čo sa týka tých liekov dala mi iba kyselinu listovú a teh. vitamíny... takže neviem...

anabela2111
13. okt 2013

@aknelusenka
Unás je to tiež s kľudovým režimom nemožné,keďže mám 2 ročnú slečnu,je už celkom samostatná,nemusím ju toľko zdvíhať,ale aj tak sa tomu nedá povedať kľudový režim,musím minimálne poprať,navariť,okúpať ju,takže tiež len čkám a dúfam.. 😒

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre