Ahojte, včera som bola u dr a potvrdil tehotenstvo asi vraj 3 týždeň , dnes ráno trochu svetlej krvi s hlienom na toaletnom plus asi kvapka na vlozke, je to normálne či mám volať dr.
@azurova99 byť na tvojom mieste idem na kontrolu mala som tak isto a este ten deň som isla na pohotovost tam mi povedali že malému slabo bije srdiecko a poslali ma na kyret takže radšej chod k doktorovi
@azurova99 aj tak by ta mali vyšetriť
@linduska85 tak on povedal že prvých 6tyzdnov on neovplyvni
Tak tak, tie uplne zaciatky su take....ze sa mozes aj na hlavu postavit a priroda si rozhodne sama, ako to bude pokracovat. Tak len sa snaz byt v pohode, mysliet pozitivne...a bude ako ma byt.
Ja som len spinila a dr ma vždy chcel vidieť,alebo pohotovost...aj napriek tomu,že som mala nasadené lieky...ak je hematom tak sa to vie robiť aj infuziami...l
Áno, veľa vecí sa nedá ovplyvniť, no veľa áno...ak ti chyba naor progesteron tak ti určite pomôže....ak je chyba v plode ,nepomôže naozaj nič...ale to nik nezistí..bez liečby uz vôbec nie ..
Čiže nabudúce nevolat, ale ist ...cez telefón ťažko dr vie,čo spôsobilo to spinenie ci krvacanie ..aj ked je na začiatku bežné...
Držím palce ,nech všetko dobre dopadne .
Ja som na tom rovnako ja som v 10tt a mala som na toaletnom krv a bola som aj u Dr a povedal ze aj maternica je uzavretá a ze aj bábo je v poriadku tak neviem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?