Krv na toaletnom papieri v tehotenstve

azurova99
10. jan 2023

Ahojte, včera som bola u dr a potvrdil tehotenstvo asi vraj 3 týždeň , dnes ráno trochu svetlej krvi s hlienom na toaletnom plus asi kvapka na vlozke, je to normálne či mám volať dr.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
linduska85
10. jan 2023

@azurova99 byť na tvojom mieste idem na kontrolu mala som tak isto a este ten deň som isla na pohotovost tam mi povedali že malému slabo bije srdiecko a poslali ma na kyret takže radšej chod k doktorovi

heln
10. jan 2023

@azurova99 dufam, ze si aspon volala doktorovi, bud ide o spontanny potrat, alebo mozno len hematom. v kazdom pripade, ked je pritomna krv v tehotenstve treba ist k svojmu lekarovi alebo na urgent(porodnica).

azurova99
autor
10. jan 2023

@heln áno volala som že ak to bola len kvapka a aj to len a hlienom môže ísť len o spinenie že som len. V 3 týždni takže že je spojenie bežné, bolesti nemám nič

linduska85
10. jan 2023

@azurova99 aj tak by ta mali vyšetriť

azurova99
autor
10. jan 2023

@linduska85 tak on povedal že prvých 6tyzdnov on neovplyvni

veselo_neveselo
10. jan 2023

Tak tak, tie uplne zaciatky su take....ze sa mozes aj na hlavu postavit a priroda si rozhodne sama, ako to bude pokracovat. Tak len sa snaz byt v pohode, mysliet pozitivne...a bude ako ma byt.

zuzi0911
10. jan 2023

Ja som len spinila a dr ma vždy chcel vidieť,alebo pohotovost...aj napriek tomu,že som mala nasadené lieky...ak je hematom tak sa to vie robiť aj infuziami...l
Áno, veľa vecí sa nedá ovplyvniť, no veľa áno...ak ti chyba naor progesteron tak ti určite pomôže....ak je chyba v plode ,nepomôže naozaj nič...ale to nik nezistí..bez liečby uz vôbec nie ..
Čiže nabudúce nevolat, ale ist ...cez telefón ťažko dr vie,čo spôsobilo to spinenie ci krvacanie ..aj ked je na začiatku bežné...

Držím palce ,nech všetko dobre dopadne .

barrborka
10. jan 2023

@azurova99 no ja som mala tiež krv.x krát som volala lekárke,že mám krv ,stále som volala jej,či je to ok atď..,a už mala na mňa až nervy,že to je bežné a bla bla bla.az nakoniec ma chytí pôrod v 25tt a potom bola zosrana,aby nemala prúser z toho.
Tak nič nezanebdaj ,prosím ta

camilla18
21. feb 2023

Ja som na tom rovnako ja som v 10tt a mala som na toaletnom krv a bola som aj u Dr a povedal ze aj maternica je uzavretá a ze aj bábo je v poriadku tak neviem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre