Mavala som taky vzdy ked som uzivala vitaminy B, teraz uzivam dlhodobo od zaciatku tehotenstva len Magnerot 500mg 2x denne . Moze sposobovat taky vyrazne citronovy zlty moc? Googlila som vraj obsahuje aj vitaminy B, tak ci nemate niekto skusenost.
Ja mam z B komplexu vzdy moc ako zlty zvyraznovac.
Jasno žltý moc môže kľudne znamenať zvýšené hodnoty pečeňových testov. Určite treba zavolať gynekológovi.
Nie, to by s tym nemalo byt...pijes dost vody? Magnerot nasadila gyn.? Oni skor davaju MagneB6 a tam je aj vit.B.
Ja som brala v tehu magnerot a toto mi veru nerobil....
@simsalabim presne taký🙈
@euka210 magnerot mi dala gyn., pijem až príliš veľa vody
@domiklik mala som pred 2 týždňami robené odbery a všetko bolo úplne v poriadku…
kriklavo zlty moc sa asi z inych dovodvo,a ko z poziatia vitaminov skupiny B nevyskytuje.
odvtedy, co si napisala prispevok ubehol nejaky cas, aky mas moc teraz? uzivala si medzitym magnerot? pozerala som an nete a asi neobsahuje vit B, ci ano?
neuzivala si nic ine? nejedla si nejaku potravinu obohatenu o vitaminy B, ci obsahujucu nejake farbiva? ( asi je to nezvycajne po potravinacha, ale vylucene to urcite nie je )
Dva týždne sú dosť dlhá doba, určite to treba riešiť s gynekológom...
@domiklik gyn. to nerieši, kultiváciu, cytológiu a všetky krvné výsledky mám super, tak vraj nevidí dôvod
@majamat Mám to niekedy, inokedy zasa nie, neviem si to vobec odsledovať kedy z čoho to je…nič okrem magnerotu neužívam…ja som pozerala zloženie vraj je to hlavne kyselina orotová, ktorá sa radí k vitamínom b13…neviem no fakt 🙄🙄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
uz si nepamatam ktory, ale niektory z vitamonov B sposobuje taky moc, ak Magnerot taketo vitaminy obsahuje, tak bude moc taky zlty z toho.