Krikľavo červená krv v 1. trimestri

patkaamirko
25. okt 2020

Ahojte baby, po dlhej dobe som tu zase ja... Obraciam sa na Vás, lebo som fakt zmätená... Moja posledná ms bola 19.septembra (2020)a ďalšiu som mala dostať 18.octobra. Tá však neprišla, a tak som si spravila tehu test 20.oct. Večer. Bol tam dušik, ale bol pekný sfarbený. Nedalo mi to a na druhy deň (21.oct) som si spravila ďalší a tam krajší dušik, ale pekne viditeľný aj keď o dosť slabšia druhá čiarka, nemusela som hľadať pod lampou... 😂 Bohužiaľ, hneď na to som začala "krvácať" dávam do úvodzoviek, pretože reálne krv som mala len na toaletnom papieri a na vložkach NIČ! fakt len občas sem tam nejaký fliacik... Ale nebolo to také jak keď máš krámy že to cítite ako vám krv tečie do vložky 🙈Krv bola strane bledá, kriklava červená a bez zrazenin. 23.oct som si robila test rnao, a síce slabá čiarka, ale ešte silnejšia mam pocit,. Dnes oficiálne po krvácaníA robila som si ráno test aaale co? 😑Čiarka slabšia ako z 23.oct... Plánujem kúpiť test a spraviť si ešte možno štvrtok alebo piatok.. Ale neviem ci to ma význam.. Žijem v UK a tuná neriešia takéto skoré tehu.. Co myslite? Aká je šanca, že som stále tehu? Alebo som mala veľmi skorý potrat? 😔

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patkaamirko
autor
25. okt 2020

Toto je test z dneška

patkaamirko
autor
25. okt 2020

@sella38 Reálne, ale normálne si to nechcem priznať 🙄potom prečo som mala dnes ešte ducha na teste?

rachel36a
25. okt 2020

@patkaamirko podla ty hto testov tehu nie si, alebo teda si bola a ide o biochemicke tehu, skory potrat

patkaamirko
autor
25. okt 2020

@rachel36a no to som sa dlho netešila 😪štvrtok alebo piatok spravím ďalší, posledný test, nech je to definitívne....

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
thoughtfulweirdo
25. okt 2020

Tiez si myslim, ze zial biochemicke tehotenstvo, plod sa neudrzal. Ked niekto nerobi test hned po vymeskani, ani nezisti. HCG nezmizne az tak rychlo, preto aj po par dnoch moze naznak ciarky byt, ale ked je slabsia, je to jasny signal, ze to nie je ok. Nezostava zial nic ine, len urobit o par dni dalsi test a sledovat, ci sa HCG straca.

patkaamirko
autor
25. okt 2020

@thoughtfulweirdo 😔😔😔😔😔ach jo....

patkaamirko
autor
25. okt 2020

@thoughtfulweirdo aké je to telo zvláštne.... Ešte včera som bola unavená ako kôň, 2 krát ma reálne naplo, bolesti krížov (to som mala aj pri druhom tehu) a dnes ráno som sa zobudila, a proste som sa začala cítiť úplne inak,ako včera... Cítila som sa presne ako ostatné dni, keď som neni tehotná a už som tušila, že niečo nie je OK 🤷🏽‍♀️ale tak nádej umiera posledná no a ajtak som si spravila ten test 🙄

thoughtfulweirdo
25. okt 2020

@patkaamirko Je to smutne a velke sklamanie pre kazdu, co tuzi po dietatku. Drzim palce, aby sa co najskor podarilo znovu a uz slo vsetko hladko 🙏

patkaamirko
autor
25. okt 2020

@thoughtfulweirdo ďakujem veľmi pekne 😇ale vidíš aká som naivná? Ešte stále plánujem spraviť ďalší test koncom týždňa 🤷🏽‍♀️🙈🙈🤭
Teraz vážne neviem, či to mohlo ovplyvniť to, že ja som ten test hneď rozobrala a poutierala od moču 🙈asi si to namyslam no ale fakt som to spravila s tým testom 😃🤭

thoughtfulweirdo
25. okt 2020

@patkaamirko Nie si naivna, ja tomu uplne rozumiem. Tiez som na zaciatku vela krvacala, Dr ma pripravoval na moznost potratu, ale ja som stale hladala len dovody a dokazy, ze u mna to urcite dopadne dobre. Nastastie aj dopadlo, ale teda je uplne prirodzene dufat a robit si nadeje. Urcite si dalsi test sprav, budes vediet, na com si.

patkaamirko
autor
25. okt 2020

@thoughtfulweirdo Takže tiež si krvacala? A co testy? Čiarky silneli? 🙂Teším sa, že u teba to dobre dopadlo, ja mam tiež stále nádej že piatok si nájdem pekne čiaročky 🤭Mnee aj bolo divne, ze co taka zvláštna krv.. Nebola to moja typická menštruačna 🙄

thoughtfulweirdo
25. okt 2020

@patkaamirko Ja som krvacala v 7tt a naozaj vela, prudom, viac ako pri menzese. Testy som uz vtedy nerobila. U nas to nastastie doktori riesia, tak som sla na sono a zistili mi obrovsky hematom, z toho som krvacala a plod na kazdej kontrole zaostaval v raste viac, tak to uzavreli, ze zrejme sa prestane vyvijat a potratim. Nakoniec sa ale plod udrzal, hematom sa cely vstrebal a uz to vyzera ok 🙂 Ono nadej je vzdy, je mozne, ze sa aj u teba plod udrzal, ale mozne je aj to, ze bohuzial to tentokrat nevyslo.

patkaamirko
autor
25. okt 2020

@thoughtfulweirdo och to si si musela vytrpiet stresu až až 🙄ale našťastie to dopadlo dobre ❤️
Hej mňa tiež tak napadlo, reku zrazeniny nemám, tak je tu nádej, pôvodne som tento test chcela robiť tak v triede týždňa, ale muž že sprav ráno, sprav ráno. A tak som dúfala že čiarka bude pekná a silnejšia..... Nakoľko aj krvácanie prešlo.. No neviem, už keď dnes nebola čiarka takmer žiadna tak neviem neviem no....

thoughtfulweirdo
25. okt 2020

@patkaamirko Nezostava ozaj nic ine, len o par dni skusit znovu. Bud bude ciarka viditelnejsia, alebo uz nebude. Budem drzat palce 🙏

patkaamirko
autor
25. okt 2020

@thoughtfulweirdo ďakujem veľmi pekne 🙏🏿🌈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre