Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či ste sa niektorá stretli s kŕčovitou bolesťou pod rebrami(niekde oblasť žalúdka). Bolesť sa mi objavila prvý krát v 6. mesiaci. Začalo to jemným tlakom na oblasť žalúdka po pár minútach vznikla výrazná bolesť pod rebrami ktorá prebíjala až do chrbtice. S bolesťou mám spojené sťažené dýchanie. Na začiatku to bývalo tak raz do týždňa na pol hodinku, dnes v noci bolesť neprestávala a pretrvávala celú noc. Na vyšetrení som bola hned po prvý krát povedali mi že je to normálne(na gynekologii tvrdili že je to od chrbtice, na internom že je to pečeň a na chirurgii že je to tlak bábätka). Nemáte s tým nejakú skúsenosť?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@andrea53505 ja som mala zlcnikove kamene, bolest ako opisujes. Ked sa dcera
narodila bola som na sono a objednali ma na operaciu..musela som odstavit mlieko,mala som aj atb silny zapal ale ja som uz posledne dva mesiace bola uplne hotova,nic som nemohla jest ,zo vsetkeho mi bolo zle a bola som niekolko krat na pohotovosti ..az tam mi to vlastne zistili..ale zacalo to tak ako opisujes..Kazdopadne nemusi to byt to iste..treba sa dat poridne vysetrit..drzim palce