Pekny vecer vsetkym, o dva tyzdne mam poradnu a neskutocne ma bolia nohy bud je to z vahy a asi z krcovych zil na nohach. Natieram sa liotonom teda nohy :D
Treba to povedat lekarovi alebo aj tak s tym nic neurobi? Ja som to zatial nehovorila ze mam krcove zily a ze by som mala brat detralex vsak na co som doma ale teraz uz bolia ozaj :/
Maju tehotne nejake problemy pri porode s tym?
Ahoj,v prvom tehotenstve som brala Detralex,bolo leto,ja 25kg navyše,veľké opuchy,tlak,bolesť,pomohlo a myslím,že vďaka tomu aj po pôrode som nemala problém napr.s hemeroidami ako veľa mamičiek.V druhom tehotenstve som si kúpila Mobivenal,vedela som,že dr.mi nepredpise a ani som jej nič nehovorila.Teraz mám krcovu žilu vedľa maternice až cez vnutorne stehno,neberiem nič a veru ma to ani nenapadlo a teraz mám obavy,či pri pôrode nepraskne také fest blbé miesto
Kŕčové sa ti zväčšia tehotenstvom .pri pôrode problém nerobí žiadny . Bolesť u mňa bol skôr svaly ale nie kŕčov . Mne nepomohol žiadny krém
Aj ja mám kŕčové žily,6 pôrodov za sebou a 2 operácie kŕčových žíl. Tie žily v tehotenstve bolia,po pôrode to bude lepšie,ale teraz ti s tým nikto nič nespraví. Treba vykladať nohy a nosiť pančuchy,alebo podkolienky. Ak ti nejaký lekár predpísal detralex,tak ho užívaj,ja ho užívam už roky. Neviem či si bola so žilami u dr.cievnej,ak nie tak kľudne chod,aspoň ti povie v akom stave ich máš.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
to poznááám. Pri pôrode žiadny problém nebol, lekárovi povedať môžeš, len či ti niečo predpíše - uvidíš. Mne nepredpísal NIČ. V lekárni som si kupovala podkolienky alebo punčochy ktoré mi pomáhali....
Ja som mala kŕčové žily počas tehu.... Pri každom tehu troška , ale pri poslednom 4 ma boleli nohy už od cca 20 týždňa...