Ahojte dnes som 33+1, a dr mi povedala ze mam krcok 2,5cm, pre špic prsta priepustny ale hrdlo ze je tuhe. Mate alebo mali ste to niektora podobne? Treba sa obávať predčasného pôrodu? Dr sa vyjadrila k tomu len že to je dobre ale tvarila sa vseliako. nekazala mi nic brat ani kludovy rezim nic, a kontrolu dala az o 3 týždne 🤦🤷
Ahoj jedna baba co bola so mnou v pôrodnici bola na 2,5 otvorená od 30tt, rodila po termíne pichali jej vyvolavacku. Takže sa zbytočne nestresuj a užívaj tehotenstvo 🙂 veľa zdravia
nic nekazala...lebo ti nic nie je, tieto hodnoty su vyborne v tomto tyzdni..
@ivangeline
@tehotna40
@nikpa
@karhu Ďakujem vám všetkým veľmi pekne, uz som kludnejsia,ked moja dr sa tvari akoby siel koniec sveta,nic nevysvetli ked sa jej clovek spyta a potom som na pochybach a v neistote.tak snad to ešte par týždňov uspesne potiahneme 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som bola 2m pred porodom 2/3cm. Pri porode 4/5 a aj tak musela prist vyvolavacka po pol dni odtekania plosovej vody,lebo som sa neotvarala. :D