Kŕče v podbrušku v 9. týždni

baskabacova
6. jan 2015

Dobry den, prosim vas maminy o radu. Som tehotna v 9tt. Vcera sa mi stala taka nehoda, ze moj maly syncek ma nechtiac kopol do brucha od vtedy ma na tom mieste velmi boli a dnes uz mam aj krce v podbrusku a citim tak trochu aj krize. Mozem z toho potratit? Nechcem z toho robit paniku, ak to nieje vazne, neviem ,prosim vas o odpovede dakujem 😔

vebinka
6. jan 2015

@baskabacova jedine co mozem poradit ak chces mat istotu ze je vsetko ok zbehni na pohotovost alebo rano k svojmu dr.

baskabacova
autor
6. jan 2015

dakujem , urcite pojdem 🙂

sibalka21
6. jan 2015

Na pohotovost co najskor. Mne s krcami v podbrusku zacal potrat. Tak pre istotu bez k lekarovi

oblivian
7. jan 2015

@sibalka21 A vedia s tým lekári niečo spraviť? Alebo...čo sa má stať, stane sa? Ja som tiež začala mať dneska kŕče, som v 11. týždni...

sibalka21
7. jan 2015

@oblivian dali by ti na to antibiotika, ktore mozu aj nemusia pomoct, ale presne co sa ma stat stane sa. Ale pokial do dvoch dni nezacnes krvacat a niesu silne tie krce tak to nebude nic vazne. Asi pre istotu zbehni k lekarovi ked to neprejde

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre