Ahojte baby, 2 dni ma uz bolia lytka ako keby idem dostat krc do nich. Po dlhsom sedeni je to najhorsie. Mate s tym skusenost? Doktorovi idem az za 2 tyzdne.
Dakujem 😉
Mne sa to stavalo hlavne v noci. Odkedy beriem magnezium tak to ustupilo. Nie uplne ale je to omnoho lepsie.
Ja na krce v lytkach beriem b-komplex
@tinushenka magnezium napr. Magnerot alebo magneB6 2x1 tbl
Baby a magnézium Vám predpísal gynekológ?
Magne B6 by malo byt dostat v lekarni
@tinushenka viac menej áno ale predpis nepotrebuješ ..mne vravela doktorka,ze keby som mávala kŕče v nohách mám si kúpiť magnezium.. len si nekupuj šumivé tablety, z tých mi bolo ťažko na žalúdok, čo mi potom aj doktorka potvrdila, že to je z toho..
Ja som mavala kŕče v lytkach keď som brala antikoncepciu. Vysadila som a kŕče zmizli. A to čo ti odporúčajú baby- magne B6- dostať v lekárni bez predpisu. Nedávno som synovi kupovala.
@tinushenka su na volno
@jana137 a ja som si vcera dala sumive a v pohode 😉 este pockam dnes/zajtra ci neprejde a ked tak si nasadim magneB6 😉
@tinushenka magnerot aj magneb6 su na volno, obsahuju raz tolko mg ako sumive mg. Ak si tehotna, tak urcite toto. Ak nie, pridala som pripravok s vapnikom
ked som dostala krc povacsinou nad ranom tak som patu tlacila akoby von od seba a prsty na nohach k sebe neverila som tomu,ze to pomoze a pomohlo.Krce som mavala len ked som bola tehotna,vzdy som sa obavala rana lebo ta bolest bola hrozna,ale toto zabralo.Vycitala so to z Bajecnej zeny.
@glorikarebeka ja tiez takisto. Nastastie pri druhom neboli.
@dobromila1111 ja so mavala aj pri druhom tehu,ale cvik vzdy zabral
@tinushenka ak sú krče v lýtkach tak chýba telu draslik, taký stop krčom obsahuje magnezium,b6 aj draslík...alebo natrieť večer nejakou masťou, už som počula že natieraju konskou masťou alebo lioton gel...tiež som sa tým trápila až sa to stalo neznestitelne, magne b6 beriem 3xdenne a aj napriek tomu som mala krče, až včera som sa dozvedela že chýba draslík tak skúsim tieto veci čo mi poradili
Potrebujes mineraly
@glorikarebeka mne pri prvom ku koncu uz ani tahanie spicky nepomahalo.
@tinushenka to čo je za gramatika: " ... ako keby idem dostať kŕč do nich ...."
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som to mala prve tehu, no aj s krcmi. Kupte si magnezko..