Kŕče v lýtkach

goddess18
19. jún 2014

Ahojte baby. Chcela by som od Vás radu . Dostávam občas kŕče do nôh, teda hlavne do ľavej v oblasti lýtka. Viete mi poradiť nejaké vitamíny alebo niečo , čo to ustáli ? .. Ďakujem

loxa
19. jún 2014

magne b6🙂

sunshine85
19. jún 2014

@goddess18 presne ako @loxa napisala. krce byvaju kvôli nedostaku horcika...takze skus...

henikav
19. jún 2014

veru magnezium 😉

moni244
19. jún 2014

mne pomohla aj voda magnezia, ja som to mavala v robote, vypila som za den flasu magnezie a preslo to a ked som zase citila napatie v nohach hned som si kupila vodu a krce sa uz neobjavili

pribinak
19. jún 2014

Minerálka magnezia a masáž nôh, od kotniku smerom hore,

monika0123
20. jún 2014

Ahoj. Tiež som mala rovnaký problém s krčmi v ľavom lytku no neskôr už aj v stehne a v pravej nohe 😒 magnézium nezaberalo tak mi dr k tomu odporučila thiamin. Je voľne dostupný a vhodný pre tehu. Moja dr mi to vysvetlila tak,že v nervových zakonceniach sa ukladajú odpadové látky od bábätka (snáď som to nepoplietla) a tento thiamin to vyčistí ja som si ho dala po tri večery a od vtedy už dva týždne mám pokoj 🙂

veverina
20. jún 2014

Ja to tiez teraz mavam ku koncu tehotenstva,ale baby mi tu poradili ze pozor na magnezium pred porodom..tak som ho radsej vysadila..mavam to skoro kazde rano a je to fakt neprijemne

miriam11
20. jún 2014

100x povedane - pomoze Magnezium. Ja som mavala neskutocne krce, teraz stale beriem magnezium, lekar mi ho este nekazal vysadit, som v 36 t, normalne take silne, ze som plakavala. Teraz uz par mesiacov nic, odkedy uzivam magnezium. Potom som este prisla na to, ze akonahle ma chytil krc, okamzite som sa snazila postavit a narovnat nohu, prejst sa. Pomohlo, potom predtym, nez som si opat lahla do postele, masirovala som si nohu a krc sa uz nevratil.

luciannka83
20. jún 2014

keď mi začína krč, tak prepnem špičku smerom hore, tak aby som napla lýtkovú šľachu a potom to hneď povolí ani neprepukne v bolesť.

yukaya
20. jún 2014

citala som ze cca od 31tt zacinaju krce, je to spôsobene hormonalnymi zmenami takze nie je to nic neobvykle. Aj ja sem tam mam, hlavne rano, ked sa natiahnem este v posteli. Chodilo dam do L a prsty taham k hlave. To mi pomaha a hlavne si prikryjem nohy aby neboli chladne. casto spim totiz bez periny teraz.

alex31
20. jún 2014

@goddess18 chyba ti horcik ... preto tie krce ...nestaci len voda magnesium ako tu bolo spomenute...potrebujes vecsiu "davku" ...skus najskor klasicky sumak horcik do vody a ked krce budu pretrvavat chod do lekarne vypytaj si nejaky cisty horcik ...oni ti uz poradia ...

evitka83
22. jún 2014

Magnezium 500mg, mozes aj 3x 2 denne, ale zavisi od intenzity, konska mast, alebo banany, tie sa osvedcili, ked mi doslo magnezium 🙂

mirinka9
24. jún 2014

karelab obsahuje vela horcika. dokonca viac ako banany

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre