Ahojte baby. Chcela by som od Vás radu . Dostávam občas kŕče do nôh, teda hlavne do ľavej v oblasti lýtka. Viete mi poradiť nejaké vitamíny alebo niečo , čo to ustáli ? .. Ďakujem
veru magnezium 😉
mne pomohla aj voda magnezia, ja som to mavala v robote, vypila som za den flasu magnezie a preslo to a ked som zase citila napatie v nohach hned som si kupila vodu a krce sa uz neobjavili
Minerálka magnezia a masáž nôh, od kotniku smerom hore,
Ahoj. Tiež som mala rovnaký problém s krčmi v ľavom lytku no neskôr už aj v stehne a v pravej nohe 😒 magnézium nezaberalo tak mi dr k tomu odporučila thiamin. Je voľne dostupný a vhodný pre tehu. Moja dr mi to vysvetlila tak,že v nervových zakonceniach sa ukladajú odpadové látky od bábätka (snáď som to nepoplietla) a tento thiamin to vyčistí ja som si ho dala po tri večery a od vtedy už dva týždne mám pokoj 🙂
Ja to tiez teraz mavam ku koncu tehotenstva,ale baby mi tu poradili ze pozor na magnezium pred porodom..tak som ho radsej vysadila..mavam to skoro kazde rano a je to fakt neprijemne
100x povedane - pomoze Magnezium. Ja som mavala neskutocne krce, teraz stale beriem magnezium, lekar mi ho este nekazal vysadit, som v 36 t, normalne take silne, ze som plakavala. Teraz uz par mesiacov nic, odkedy uzivam magnezium. Potom som este prisla na to, ze akonahle ma chytil krc, okamzite som sa snazila postavit a narovnat nohu, prejst sa. Pomohlo, potom predtym, nez som si opat lahla do postele, masirovala som si nohu a krc sa uz nevratil.
keď mi začína krč, tak prepnem špičku smerom hore, tak aby som napla lýtkovú šľachu a potom to hneď povolí ani neprepukne v bolesť.
citala som ze cca od 31tt zacinaju krce, je to spôsobene hormonalnymi zmenami takze nie je to nic neobvykle. Aj ja sem tam mam, hlavne rano, ked sa natiahnem este v posteli. Chodilo dam do L a prsty taham k hlave. To mi pomaha a hlavne si prikryjem nohy aby neboli chladne. casto spim totiz bez periny teraz.
Magnezium 500mg, mozes aj 3x 2 denne, ale zavisi od intenzity, konska mast, alebo banany, tie sa osvedcili, ked mi doslo magnezium 🙂
karelab obsahuje vela horcika. dokonca viac ako banany
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
magne b6🙂