Ahojte niekedy keď sa najem chytia ma silné kŕče v bruchu, ktoré idú až do chrbtice. Som v 30tt. Neviete čo to môže byť?
mám problémy so žlčníkom, ale tie bolesti nie sú v bruchu, ale pod pravým rebrom ...no ale možno sú rôzne typy bolesti pri žlčníku...😉
To to asi nebude bolí ma cele brucho, nemám žiadne svrbenie ani nič čo by žlčníku nasvedčovalo...
Ja som mala v prvom tehu zlcnikovy zachvat v 7 mesiaci, bolelo ma cele brucho, priserne krce, az som sa bala ze sa im odlupuje olacenta. Isli sme v noci do nemocky a doktor mi zozadu trocha buchol do krizov a bolest neskutocna, hned skonststoval,ze maly mi tlaci na zlcnik, dali mi injekciu a nariadili dietu.
No super.. Ja mám tie bolesti chvíľkové ale poslednú dobu každé ráno po raňajkách.
Idem v utorok na poradňu tak to spomeniem doktorke.
noo sice to je uz zajtra, no ak by ta zas chytili tie krce, podla mna by bolo fajn, ak by si si zabehla aj na pohotovost. ja by som taketo nieco nepodcenovala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Žlčník možno.