Kŕče v 11. týždni

elisabetta14
28. dec 2024

Ahojte som v 11tt a mám také divne kŕče aj zo spodu aj v podrušku. Včera som bola na kontrole bolo všetko v poriadku, išla som tam kvôli krčom, doktorka nič nepovedala. Stretli ste sa niektorá s tým? Že ste mali v tomto obdobi kŕče zo spodu aj v podrušku? Mám hematóm, neviem či on to môže spôsobovať.

smejko47
29. dec 2024

Magnezium užívate? Ja som tiež na začiatku mávala bolesti a nasadila mi 3x denne 2 tabletky magnerot a pomohlo.

elisabetta14
autor
29. dec 2024

@smejko47 nie, kvôli hematomu nemôžem.

maury
29. dec 2024

@elisabetta14 ja to mám teraz v 12.tt pri silnom kašle, idem k nej v utorok, uvidím čo mi povie. Ale že kŕče bývajú bežné, aj kamošky si nimi prešli. Doktorka mi povedala, keby boli nejaké neznesiteľné, veľké bolesti a kolapsove stavy, treba hneď do nemocnici. Takto sa tam asi toho veľa nedá robiť. Môže to spôsobovať aj ten hematóm, magnézium je dobré si dávať.

elisabetta14
autor
30. dec 2024

@maury čo som mala tehotné kamošky tak tie sa s tým nestretli, preto som aj písala. Niekde som čítala že je to normálne, niekde že nie. Ale som rada za skúsenosti.
Nie sú neznesiteľne, niekedy ich cítim viac niekedy menej.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre