Kŕče pod bruškom počas tehotenstva

simka28021994
5. dec 2012

Ahojte...chcem sa opýtať. Som tehotná a už niekoľko dní mam krče pod bruškom a veľmi to boli, je to v poriadku ? Ak ano ako dlho to bude trvať ?

xlucia
5. dec 2012

@simka28021994 roztahuje sa ti maternica. kup si knihu o tehotenstve

simka28021994
autor
5. dec 2012

A ako dlho to bude akože trvať ? :( ... no asi si kupim .. 🙂)

hradnapani
5. dec 2012

@simka28021994 no neviem... ak ta to boli velmi, tak chod k lekarovi. aj potrat moze zacinat silnymi krcmi, tak pre istotu. Kniha ti presnu odpoved neda...

zuzi0911
5. dec 2012

@simka28021994 radsej by som isla k doktorovi.bolest je v poriadku hlavne prve tri mesiace ale nie krce.

marduliena
5. dec 2012

Choj radsej k doktorovi neryskovala by som budeš mat istotu.

lea641981
5. dec 2012

@simka28021994 trvat???cele tehotenstvo ta bude nieco pichat a tahat a pobolievat a ked zacnu pohyby ani nebdues vediet ci to bolo babo alebo creva alebo nieco ine 😀 😀 😀 😀 😀

pokial nemas iny problem vazny ako hnedy vytok alebo cervenu krv tak sa nic nedeje jeto normalne 🙂 ked ti to musim takto napisat 😖 aby si teda vedela co myslim 😒

franci80
7. dec 2012

Ahojte 🙂 ja mam ten isty problem :( som tehotna ( podla testu 2-3tyzdne) a mam dost velke bolesti podbruskom a na obidvoch stranach (vajecnikoch) :( v noci sa budim na pocit bolesti ( trva to asi tak 5 min) a potom to prestane.
Ja viem ze by to mohlo byt normalne, lebo sa tam vsetko roztahuje, ale pred dvoma rokmi som mala taketo iste problemy +som zacala krvacat ( po urcitom case) a skoncilo sa to v 7tyzdni potratom :(((( takze fakt neviem co mam robit, pretoze zijem v Anglicku a tu nie je az take bezne ist ku gynekologovi alebo na ultrazvuk :(

marduliena
7. dec 2012

Podla mna by si mala ist k doktorovi a čo najskôr, ja som o prve prišla tiež ked som bola tehotna druhý krát tak som odzačiatku brala tabletky na udržiavanie,tak podla mna choj doktorovi. franci80

simka28021994
autor
8. dec 2012

bola som už u doktora a povedal, že sa mi rozťahuje maternica 🙂 dal mi aj tabletky keby boli bolesti velke ... tak dufam, že všetko bude v poriadku..🙂..len každe rano a veče mi je hrozne zle už ani nevladzem :/ ale musm to nejako vydržať 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre