Ahojte baby mam taku otazku....mam pracu kde musim dvihať aj ťažsich pacientov a po včerajšku sa to prejavilo takymi krčmi ako silnejšie menštruačne a jednorazovym tmavohedym špinením... na gyndu dnes určite zbehnem ale chcem sa spytať či sme mala daktora podobnu skusenosť v 8 tt aj napriek tomu bolo všetko ok lebo ma to dosť vystresovalo
Pri jednom tehotenstve to bolo v poriadku, pri druhom som potratila 🤷 priznaky take iste. Chod ku gynekologovi a davaj na seba pozor
@esmeronka prve tehu som zacala spinit a pitratila som..pri druhom tehu som od zaciatku spinila ale mala som duphaston nasadeny a zatial klop klop v pohode..mohla ti prasknut len cievka alebo sa urobil hematom ani o tom nevies a cast z neho vytiekla..urcite chod k dr,mozno ti nasadi tiez duphaston
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@esmeronka Ahoj, no ja som teda tiež pracovala s ludmi ktorym niekedy tiež zdvíhať, pomôcť ... Ale ako náhle som zistila že som tehu dávala som si ten pisledný deň v práci pozor a následne som išl na PN. Špinenie a kŕče som mala na začiatku cca to mohlo byť 4 týždeň bolo to v období keď mi mala prísť menštruácia. Určite choď k Dr až ťa vyšetrí a ak môžeš choď na PN 🙂 veľa šťastia prajem a držím palce ☺️