Ahojte 🙂, chcela by som sa poradiť.. som prvorodička tak neviem úplne čo je normálne a pri com je lepšie vyhľadať lekára.. zajtra začínam 18ty týždeň, včera večer som mala pocit že cítim bábätko ( ak je to už možné ) a dneska od obeda mám celkom silne kŕče v bruchu a bolesť chrbtice.. cítim sa trochu ze mám zapchu a ze by to mohlo byt tým, ale radšej sa chcem popýtať o vaše názory 🙂
Ďakujem
@zuzi0911 ďakujem
Určite k lekárke, všetko čo sa ti nezdá, silne bolesti, náhle bolesti, žiadne pohyby (ak si predtým citila), nezvyčajné pohyby, príliš veľa pobyhov atď, ísť sa dať skontrolovať....
Och, spomenula som si, ako som priblizne v tom tyzdni zjedla hrusku, ta ma zdula ako 🐐 a ja som si myslela, ze umriem 😅 ale ak je to nieco, co sa ti fakt nezda, chod k dr
@katie253 ďakujem 🙂
@evcagabi aj zlá skúsenosť je skúsenosť, ale ďakujem 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Môže to byť zápcha ayd ..ale ak sa ti niečo nezdá. Vždy je lepšie sa dat pozrieť ako nieco zanedbat ...áno, ja viem ,že tie bolesti budu este rôzne..atď no ak zrazu príde silnejšia bolesť ci krce tak radšej to pozrieť...
Ja som mala teda brutálnu zápchu aj bolesti vašeho druhu ,ale ak bola silnejšia ako zvycajne ...išla som