Ahojte som v 39 tt. Hlienova zatka už odišla. Bolesti nemám až na toto co vysvetlím..... keď sedim na gauči alebo na fitlopte a chcem sa zdvihnut dostanem silny kŕč do podbruška.... taký ze sa nedokážem postavit a musim sa oprieť a až zvaliť na zem a od bolesti mi až idú slzy do očí zaleje ma pot. Mali ste takéto bolesti/kŕče? To asi nie su poslickovia tak ako to mam chápať... tlačí bábätko hlavičkou? Lebo na poslednej poradni vraj bábo vysoko aj krcok vysoko.
A ja som takmer celý deň iba na nohách aby som sa tej bolesti vyhla 🙁
mne pri treťom odišla o 9 a o 15.02 bol už na svete a veruže až také bolesti som nemala, no neviem, asi by som sa išla dať pozrieť
Mne odišla zátka v stredu. Od stredu silné bolesti v krížoch. Či mi veríš alebo nie, ale nespala som ani jednu noc až kým som neporodila (v pondelok). A to mi povedali, že sú poslickovia a ďaleko od tých pravých kontrakcii nemali. Pôrod mi na koniec aj tak vyvolávali.
Je možné, ako sa spomína vyššie, že dietatko tlací na niečo. Ale v tvojom prípade aj tak by som sa dala skontrolovať, zistíš na čom si 🙂 ja som plakala z kŕčov v nohách, mala som ich neskutočné...
Ďakujem šla som radšej na pohotovosť a bábo malo zle CTG ...ale vsetko dobre dopadlo už je tu s nami😊
Tak to je super a gratulujem🥂💓
Gatulujem 🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No ja Ti poradím len to, aby si nešpekulovala a išla sa ukázať do pôrodnice. Si tesne pred pôrodom, možno sa otváraš, možno Ti len dieťatko tlačí na niečo. Ale minimálne Ťa vyšetria a povedia, či tá bolesť súvisí s pôrodom. Želám Ti, aby si bola čím skôr v pohode. 🙂🍀