Kortikoidy v 35. týždni

siimonna
11. jún 2023

Ahojte maminky, je tu nejaká ktorej podávali kortikoidy? Hospitalizovali ma 34tt+2 pre nepravidelne tvrdnutie bruška,pre istotu mi začali podávať kortikoidy, som tu týždeň a za ten čas to bolo samé natáčanie záznamov na pasoch , infúzie magnézia.
Mňa zaujíma ak ma niekto s týmto skúsenosť, ako dlho vás nechali v nemocnici? Ostali ste už do samotného pôrodu? Mne prešlo tvrdnutie,zaznamy z pásov sú v poriadku ale aj tak mi posledné dva dni podali ešte 1x denne infúziu + 1x na obed tableta magnézia a 2x večer. Neotvaram sa , ani krčok sa mi neskracuje.

sharka174
11. jún 2023

@siimonna ahoj..34+1 ma hospitalizovali, davali mi kortikoidy, 35+1 sa mi robil akútny cisársky.. ostávala som v nemocnici, ani som sa už necítila na to ísť domov

siimonna
autor
11. jún 2023

@sharka174 môžem sa spýtať prečo nastal ten cisársky?

sharka174
11. jún 2023

@siimonna ja som čakala dvojčatá..a už mali málo plodovej vody..to už bolo také, že každé ráno som bola na lačno, kym mi porobili vyšetrenia, či je koniec, alebo sa vybojoval ďalší deň tehotenstva

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre