ahoj zienky, uz som tu videla podobne temy, ale potrebujem ukludnit. Dneska ma kopla zasuvka (pchala som tam nabijacku) a dalo mi to ranu do lavej ruky. No jasne bolela ma cela ruka a bola som riadne v soku. Kedze som v 11tom tyzdni tak som zbehla na pohotovost, kde skontrolovali male a vraj je oka.
Ale myslite ze mne to mohlo ublizit? Lebo mna nikto nekontroloval. Vraj prud moze zle posobit na srdce. Moj dotyk trval sice asi dve sekundy, ale neviem, ci som uplne ok? Skusenosti?
A preco si sa nepytala na pohotovosti?
Aj mňa kopli a nie raz a nič sa mi nestalo. Ale druhýkrát by som tam nič nedávala a muža zvozila ako máte urobenú elektroinstalaciu
@feferonkan co tam mohlo kopnut? ved nabojacka je plastova. coho si sa dotkla?
@pininka mas pravdu, ja mojmu hovorim uz rok ze mam problemy s tou zastrckou, a stale sa tvaril ze je vsetko ok. uz ju nepouzivame
@beky1813 popravde bola som taka vystresovana z toho, ci je male oka, ze som na seba ani nemyslela. ale vyzera to ze sme v poriadku obaja 🙂
@feferonkan ak je male ok, o seba sa nemusis bat.. Moj otec je napr elektrotechnik a za cely zivot dostal take supy brutalne elektrikou, az mu cela ruka zhorela a pod:D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@feferonkan chod ráno k obvodnej a povedz čo sa ti stalo a zoženiete elektrikara