Kopnutie zastrčky v 11tt

feferonkan
10. dec 2018

ahoj zienky, uz som tu videla podobne temy, ale potrebujem ukludnit. Dneska ma kopla zasuvka (pchala som tam nabijacku) a dalo mi to ranu do lavej ruky. No jasne bolela ma cela ruka a bola som riadne v soku. Kedze som v 11tom tyzdni tak som zbehla na pohotovost, kde skontrolovali male a vraj je oka.
Ale myslite ze mne to mohlo ublizit? Lebo mna nikto nekontroloval. Vraj prud moze zle posobit na srdce. Moj dotyk trval sice asi dve sekundy, ale neviem, ci som uplne ok? Skusenosti?

nika82
10. dec 2018

@feferonkan chod ráno k obvodnej a povedz čo sa ti stalo a zoženiete elektrikara

beky1813
10. dec 2018

A preco si sa nepytala na pohotovosti?

pininka
10. dec 2018

Aj mňa kopli a nie raz a nič sa mi nestalo. Ale druhýkrát by som tam nič nedávala a muža zvozila ako máte urobenú elektroinstalaciu

nika82
10. dec 2018

@pininka prečo muža veď to nemusel robiť on

tribratri
10. dec 2018

@feferonkan co tam mohlo kopnut? ved nabojacka je plastova. coho si sa dotkla?

pininka
10. dec 2018

@nika82 ani môj muž nerobil elektriku ale takéto veci majú väčšinou na starosti oni a malo by to byť odskúšané a urobené poriadne, elektrika nieje sranda, predstav si že by to kopli dieta

feferonkan
autor
11. dec 2018

@pininka mas pravdu, ja mojmu hovorim uz rok ze mam problemy s tou zastrckou, a stale sa tvaril ze je vsetko ok. uz ju nepouzivame

feferonkan
autor
11. dec 2018

@beky1813 popravde bola som taka vystresovana z toho, ci je male oka, ze som na seba ani nemyslela. ale vyzera to ze sme v poriadku obaja 🙂

red_cat
11. dec 2018

@feferonkan ak je male ok, o seba sa nemusis bat.. Moj otec je napr elektrotechnik a za cely zivot dostal take supy brutalne elektrikou, az mu cela ruka zhorela a pod:D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre