Ahoj mamky. Som v 34 tt a kopla ma na dome elektrina z vypínača. Nebolo to nič hrozné len som sa poľakala lebo veď mám v brušku to najcennejšie na čo musím dávať pozor. :/ A veru som si riadne nadávala.. Drobec sa hýbe, len som z toho taká divná. Stalo sa vám to? Bolo bábätko v poriadku?
Stresom urobíš ešte väčšiu škodu, než ti urobila tá elektrina. Drobec sa hýbe, to je dôležité, zachovaj kľud.
Viac si sa vyľakala akoby sa niečo stalo . Neboj drobec je dobre chránený pokial si nedostala 220 do bruska samozrejme srandujem. Ale chápem tá že máš stres ja som mala tiež a zo všetkého. Neboj všetko je ok ale ja zas vždy na druhej strane tvrdím, niesom zástanca žiadneho zbytočného behania po lekároch ani pohotovostiach, ale ak by si z toho mala byt vo veľkom strese, to ešte viac uškodí bábätku, tak sa zbehni dať pozrieť. Držím palce
najviac umrti/infarktov od zasahu el.prudu nie je z toho ake velke napatie a prud v danom okamihu prebehne telom, ale od prelaknutia. Takze ak je male ok, urcite sa nemusis obavat, mozno bude v buducnosti elektrikar, ved ockovanie elektrinou uz zazilo 😉😋
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nič sa nestane, nestresuj sa