Kopance do rebier v 34. týždni

stela2604
6. nov 2023

Ahojte mamičky! Som momentálne v 34. týždni tehotenstva. Malý ma veľmi bolestivo kope do rebier na pravej strane, až mi niekedy akoby vybilo dych. Zažili ste to niektorá? Lekár tomu neprikladal nejakú dôležitosť. Vďaka za reakcie.

renab
6. nov 2023

Lekar s tym asi nic nespravi. Mna takto dieta nekopalo, ale ked sa ku koncu tehu pohlo, zatlacilo mi na nerv a ja som nemohla urobit ani krok. A bolo mu jedno, ci som doma, ci v obchode 😁
Ostava len vydrzat. Drzim palce.

viestta
6. nov 2023

Mala som rebra okopane a nic sa s tym nerobilo. Je tam uz malo miesta

matullienka
6. nov 2023

Bohužiaľ už má málo miesta, nikto s tým nič neurobí treba len vydržať prešli si tým všetky

rebrambora
6. nov 2023

Jasne. Ja mam pocit, ze mala ma topanky 😄 a vies co? Som rada, lebo viem, ze je cula.

lsz
6. nov 2023

Momentálne to prežívame aj my a keď kopne, bolesť až mi slzy vojdú do očí🙈 No ale dnes doktor povedal, že jedine vydržať, nič sa nedá robiť.🤷🏽‍♀️ Ale som rada, stojí to za to, aspoň viem, že sme v poriadku a možno bude futbalistka.😅🙂

zuzka565
6. nov 2023

Mňa starší syn tak raz kopol do rebra v noci , že som až vyletela z postele , že čo sa to stalo 😃.

matullienka
6. nov 2023

@zuzka565 mňa mladšia do vaječníkov tak, že mi vyleteli od bolesti nohy a potkla som lekára na chodbe. Chudák zostal v šoku čo sa deje 🤣

zuzka565
6. nov 2023

@matullienka 😂 hehe. Veď aj ja som bola vybitá ako poistky keď to urobil. Spím si a zrazu šupa 😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre