Kontroluje sa na morfologickom sone krčok?

30. dec 2023

Ahojte baby, čaká ma budúci týždeň morfologický usg veľký na súkromnej klinike. Kontroluje sa aj kŕčok v rámci morfologického usg?

Inak keď už tu píšem, tak skúsim ešte jednu otázku, aj vy ste mali v tehu taký vodnatý číry výtok? Nezapácha, len je ho veľa a je otravný 🙄😅 Vďaka.

dadka1997
30. dec 2023

Nie, krčok sa tam nekontroluje..

Vodnatý výtok? V ktorom tt si ? Zajdi radsej za dr, ci nahodou neodteka plodova voda, ta je číra a vodnatá pre istotu (1000x zbytočne, ako raz niečo zanedbať)

autor
30. dec 2023

@dadka1997 uff čoo, ani nesranduj…ja ho mávam tak na striedačku od začiatku tehu, ale teraz zas a je to otravné- som 22tt. Mám to zasa pár dní. To s tým mám isť na pohotovosť? ďakujem 🙏

gejb
30. dec 2023

Áno, veľa výtoku je úplne bežné. Nič sa nedeje

autor
30. dec 2023

@gejb ďakujeem a aj taký vodnatý ano? Lebo teraz ma koment o plodovej vode ma uplne vystrašil😱🙈 Ja mávam výtoku veľa tiež od začiatku, ale niekedy je mliečny inokedy vodnatý..

gejb
30. dec 2023

Áno, mám to stále tak...aj doktorka mi povedala ze je to normálne. Spýtaj sa kľudne na najbližšej poradni tej svojej.

autor
30. dec 2023

@gejb ďakujeem, už budúci týždeň mam poradňu, tak opýtam sa 🙂

dadka1997
30. dec 2023

Nemusis letiet na pohotovost, staci ked sa na to dr opýtaš, pre istotu si daj vlozku, ak by ho bolo viac, treba ist aj na tu pohotovost a tam testom zistia ci ide o plodovu vodu alebo nie

autor
30. dec 2023

@dadka1997 no na vložke napr. nič nevidieť, ale keď mam len tak gaťky a som niekde dlhšie, tak hneď mokré fliačiky😅 teraz som ho skúmala a je kúsok aj do kremovej konzistencie, takže asi zas nebude taký vodnatý ako sa zdá…

arexka
3. jan 2024

Ja som bola teraz v 20tt na morfologickom a doktor mi aj krčok pozeral aj cez brucho bábo aj na koze krčok a aj kamerou zvnuta

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre