Ahojte mal niekto oblecene pančuchy aj pri pôrode? Mne to cievna odporúča, že mám na tom trvať ale pri prvej dcérke mi pôrodník povedal že si ich nemám dávať až keď porodim, mali ste niekto oblecene aj počas pôrodu nebol s tým problém?dakujem
@zaanaa ahoj. Suseda ma tiez problemy s krcovymi, tiez jej ich nechceli dovolit pri porode :(
Nech ti cievna napíše papier že ich máš mať a žiadne také že nedovolia nebude
@zaanaa šš
Ja mám tiež problémy zo žilami, pri pôrode mi obviazali obe nohy obväzom od hora až dole, určite je to dôležité,mne sa aj tak hneď po pôrode vytvorila tromboza
Mne obviazali pred pôrodom obe nohy elastickým, už to nerobia?
@bobacik2014 a brala si lieky? Lebo ja si picham aj injekcie na riešenie krvi nakoľko som mala povrchový zápal žil tak si budem pichat ešte 6 týždňov po pôrode :(
Ahoj,asi trochu neskoro, lieky som nebrala,u mňa to doktor podcenil, dúfam, že všetko dopadlo ok.
@bobacik2014 termín mám až zac. novembra, budem si trvať na tom aby mi pančuchy nechali aj pri pôrode lebo sa tiež veľmi bojím trombozy aj keď beriem už lieky na riedenie krvi, veru u teba to asi podcenil u mna to tiež najskôr nejako neriešil až potom som sa objednala na sono žil a tam mi to zistila lebo som tam mala zrazeninu v tej žile...a aj si mala nejake problémy počas tehotenstva so žilami? Ja pri prvej dcérke nič a teraz už dva krát zápal žil :( ale už to nejako musím vydržať 🙂
Ja som mala po prvom pôrode zápal žíl, preliecili mi to a ďalej neriešili, v druhom tehotenstve sa mi zhoršili kŕčové žily,ale dalo sa to zvládnuť,mne sa to výrazne zhoršilo po tom druhom pôrode a asi na tretí deň po sa mi spravila tromboza v lýtku. Hneď mi začali pichať fraxiparin a ten som si pichala skoro 4 mesiace ešte, keď mal malý 8 mesiacov musela som ísť na operáciu. Inak sa už nedalo.
@bobacik2014 ja tiež chcem ísť po pôrode na operáciu nakoľko mi to aj doktorka odporučila keď už tam bol ten zápal. A dala si si to rezať ci ako? Teraz už v pohode nevrátili sa ti tie žily?
@zaanaa ja som dostala hlbokú žilovú trombózu na začiatku tehotenstva, pančuchy som pri pôrode mala oblečené
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som nic takeho pocas porodu nemala a,ani po porode