Koľkokrát a prečo ste počas tehotenstva ležali v nemocnici?

veve14
7. jún 2016

Koľko krát ste počas tehotenstva ležali v nemocnici a s akým problémom?

tobnuf
7. jún 2016

Jeden krat.. 4 dni.. velmi silne bolesti v oblasti krizoc a podbruska v 24tt. Zistilo sa ze krpcek mi tlacil na oblicku.. betar 🙂 a mala som aj zvyseny pocet bielych krviniek .. pravdepodobne nejaky zapal ale pomohli mi infuzky

michaelamilan
7. jún 2016

Pri prvom donosenom dieťatku ani raz. A pred tým 2x spontánny potrat.

leontttynka
7. jún 2016

3 x krat, na zaciatku 11 tt silne nevolnosti, bola som dehydrovana, velmi som schudla, niekolko tyzdnov som v sebe nic neudrazala ani vodu, tak som lezala 5 dni v nemocnici, a potom v 31 tt som mala vysoky krvny tlak, hrozil predcasny pôrod, dali lieky nariadili kludovy rezim, musela som len lezat lebo akonahle som isla nieco robit tak tlak stupol. cele tehotenstvo som vracala a zle mi bolo a potom pred porodom asi 5 dni a nakoniec ukoncili sekciou, ale vydrzali sme do 41 tt 🙂

lubina
7. jún 2016

nastastie ani raz, ale druhe tehu som mala tehotensku cukrovku, takze stale u lekarov...ale vsetko dopadlo dobre 🙂

minuskad
7. jún 2016

Iba raz, ale dva mesiace. Pre zle prietoky a rychlo dozrievajucu placentu

misel0806
7. jún 2016

Chvalobohu ani raz mala som bezproblemove tehotenstvo takze vsetko bolo jak ma byt♥♥

annie13
7. jún 2016

pri kazdom tehotenstve po dvakrat na infuziach pre silne zvracanie

nevelyn
7. jún 2016

Raz, pretože sme mali malú nehodu v aute a bola som otrasená, ale chvalabohu žiadne následky.

bajana
7. jún 2016

Tak toto je take individualne...ci si robis statistiku? 😀
Pri prvom ani raz, pri druhom kvoli silnemu krvacaniu kvoli vcestnej placente raz na 3 dni, druhy krat sa hospitalizacia zvrtla na akutnu sekciu v 32.tt

sunny381
7. jún 2016

prvý krát v 25 t že sa začinam otvarať zistili bakteriu bola som 7 dni , 2 krát bolesti v križoch malý mi tlačil na obličku 5 dni, 3 krát v 35 t otvorená na 3 cm.porodila som na začiatku 37 t.

seahorse27
7. jún 2016

Prve tehotenstvo ziadna hospitalizacia, porod tyzden pred terminom. V druhom som lezala jedenkrát vyse tyzdna kvôli hroziacemu predcasnemu porodu v 29.tt (caste tvrdnutie brucha, otvoreny krcok na 1,5cm) - liecba infuzie, neskor tabletky Mg + Ventolin, s tym som isla aj domov. Porodila som tyzden po vysadeni liekov v ukoncenom 37.tt.

kristinka123
7. jún 2016

Prve tehotenstvo vobec a druhe 1x tyzden kvoli tlaku a bielkovine v moci

ewisam
7. jún 2016

vobec, aspon zatial... klop klop 😲

helenanovakova
7. jún 2016

2x. 1.x pre skrátený krčok, 2.x HELLP syndróm

cammille
7. jún 2016

4 tehotenstva a ani raz - vdaka Bohu 😊

girlnextdoor
7. jún 2016

Počas tehotenstva som bola hospitalizovaná 1x a to týždeň na neurológii "vďaka" cervikobrachiálnemu syndrómu, ktorý je u tehotných žien s vysokým nárastom kg (ževraj) bežný. S odstupom času môžem povedať, že aj napriek ťažkému a dlhému pôrodu, bolo toto ešte horšie. Bolesti, ktoré neprajem nikomu, z ktorých som išla do šokových stavov... Najhoršie, že kvôli tehotnosti mi nemohli okrem špeciálnej fyzioterapie a paralenu priamo do žily naordinovať nič iné... 😒

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre