Koľko trvá vyliečenie vaginálnych bradavíc?

juky13
10. máj 2017

Ahojte, žienky mali ste niektorá v tehotenstve vaginálne bradavice ? kolko vám trvalo vyliečenie ?

juky13
autor
10. máj 2017

opravujem -genitálne bradavice

pupava36
10. máj 2017

Ja som mala tiez genitalne bradavice no nie v tehotenstve a chodila som tusim dva krat do tyzdna na vypalovanie ku gynekologovi dal mi aj na doma taky neaky roztok ktory vyzeral ako lak na nechty a potierala som si tym tie bradavice. No ja som ich mala iba par takze do 3 tyzdnov som uz mala vsetko vypalene a boli fuc uz ich nemam velmi vela....to vypalovanie trocha stipalo ale nebolo to nic hrozne..v tehotenstve ale neviem ako to riesia lekari

pupava36
10. máj 2017

opravujem- uz ich nemam velmi dlho nie velmi vela

juky13
autor
10. máj 2017

@pupava36 dakujem že si napísala.Fuh 3 týždne, dost dlho .Myslela som že to ide rychlejšie.Som 36+5 tt a doktorka mi hovorila že ked sa to nevylieči,musím rodit sekciou,lebo sa može nakazit babatko pri porode co som naozaj nechcela a riadne ma to vydesilo :( teraz som na nervy z toho lebo neviem co bude a ako bude teda.Vcera mi ich vypálila kožná dusíkom ale nevedela mi povedat ako dlho to bude trvat u mna tak som chcela pocut skusenost iných ludi 🙂

pupava36
10. máj 2017

@juky13 ono to zavisi aj podla toho kolko ich mas, ja som mala tusim 3 velke a dve male a vypalil mi to doktor. No a je pravda ze ked to nezmyzne budes musiet sekciou rodit pretoze tie bradavice sa prenasaju krvou, ked to krvaca a pri porode vaginalnom sa to moze lahko stat tak je to riskantne a vtedy sa moze aj babatko nakazit. No ja som mala to stastie ze som v tedy nebola tehotna ( vtedy som mala 17 rokov a teraz 26)

juky13
autor
10. máj 2017

@pupava36 je ich tam okolo 8-10 ks , su malinké a asi 2-3 o nieco vacsie .Ani som nevedela co to je , myslela som si ze obycajná bradavicka , ved nebolelo to ani nesvrbelo. A po poslednom holení sa to tak rozršírilo ze strach a hroza :( nemože sa ti to teraz vrátit v tehotenstve ?

danielak84
10. máj 2017

To je blbosť ze sa bábo nakazi.Ja som tri krát rodila s bradavicami a nikdy mi nikto nepovedal ze to moze ohrozit bábätko.

juky13
autor
10. máj 2017

@danielak84 možno záleží od toho kde presne su, alebo neviem potom.... bola by som velmi rada keby to neohrozovalo babatko a mohla by som rodit prirodzene, ale povedala mi to aj gynokologička a aj kožná doktorka .

pupava36
10. máj 2017

@juky13 no ked sa mi to nevratilo pri prvom porode tak pri druhom sa to uz nevrati tiez. Doktor mi v tedy vravel ze to zlikvidoval a teraz sucasna gynekologicka mi to tiez povedala. Vravela ze to uz bolo davno ze v tedy sa to vypalilo ze teraz sa to uz nevrati. Tak budem tomu verit

juky13
autor
10. máj 2017

@pupava36 tak dufam aj u mna sa to vylieci a bude už pokoj navždy 🙂

danielak84
10. máj 2017

@juky13 ja ich mam pri posvovom vchode a nebol problem pri pôrode.Mne ich odstranovali laserom ale aj tak sa mi vratili.

drobcek26l
11. máj 2017

@juky13 no myslím ze ta nepotešim. Genitalne bradavice spôsobuje vírus HPV ktorý mas v relé a ten sa vyliečiť nedá. To znamená ze aj bradavice sa ti môžu hocikedy vrátiť. Najmä vtedy ak budes mat oslabenú imunitu. Tiež som s tym mala problém v tehu a ano tiež mi odporučili sekciu lebo je tam veľké riziko nakazenia bábätka. Co sa týka odstránenia vykasli sa na kožných ti ti to budú len potierat krémami a vypalovat co je dosť bolestivé. Nájdi si nejakého súkromníka chirurga a ten ti to za 5 minút umŕtvy zoskrabne a pošle ta domov. Vôbec to neboli ani po tom zákroku sú to velmi malinké ranky. Neviem odkiaľ si ja som v ZA na Ryant Clinik platila za odstránenie 4ks 60€. Bohužiaľ vracia sa to v priebehu 5 rokov som tam bola už 3x

juky13
autor
11. máj 2017

@drobcek26l tak to ma teda vobec nepotešilo :( uvidím ako teraz zaberie to vypalovanie a potom po porode ak budem mat nadalej problémy vyskušala by som aj takéto chururgické odstránenie alebo hocico nech sa toho zbavim co najskor.Momentálne mi ale hlavne ide o to co bude do porodu , kedze sa mi to uz naozaj blíži , či sa to stihne vyliecit dovtedy .Vcera som bola uplne na nervy zo sekcie ale dnes uz by som bola radšej keby som na tu sekciu isla lebo toto by som si nikdy neodpustila keby sa babatku nieco stane :( a ty v tehu si rodila potom sekciou ?

drobcek26l
11. máj 2017

@juky13 ano rodila som sekciou. Ale nakoniec tesne pred pôrodom ma pozrel lekár a povedal ze pokial to nemam tesne v blízkosti pôrodných ciest ( mala som tak bližšie k stehnu) alebo ze priamo vo vnútri co dom nemala tak možem rodiť normálne. Ale dal mi na vyber a poučil ma o možných rizikách. Sekciu dom mala nakoniec akútnu lebo drobec už nemal ozvy.

marca11
11. máj 2017

ja som rodila v čechach,mala som tych bradavic asi 10..doktor mi povedal,že sa odstranuju iba v narkoze ,takže to bude riešiť až po pôrode.rodila som uplne bez problemov a ked som došla domov z porodnice tak bradavice zmizli same..

juky13
autor
12. máj 2017

zaujímavé inak ako sa názory lekárov líšia, jedna žena bez problémov može rodit prirodzene , druhá sekciou.Ja osobne ak uz mi raz povedali ze je možnost že sa pri porode dietatko tým nakazí nechcem to riskovat, aj ked aj sekcia má svoje pre a proti a tak isto aj prirodzeny porod. Mám z toho už velku hlavu, velmi som zvedavá ako to v mojom prípade dopadne .

drobcek26l
12. máj 2017

@juky13 no veru na základe tejto diskusie tiež rozmýšľam nad tym ze aké rozdielne názory lekárov ??? Daj potom vediet ako si dopadla. Držím palce.

krepes
12. máj 2017

@drobcek26l dakujem a určite dám vediet 🙂

krepes
12. máj 2017

@drobcek26l prepacte to omylom,synovec mi robí naprieky na mojom mobile 🙂

juky13
autor
16. máj 2017

@drobcek26l Tak nakoniec žiaden problém, možem rodit normálne, nieje nutná sekcia . Po z
týždni od vypálenia dusíkom ze sa to pekne hojí, už sa to nemože preniest na babatko 🙂 Tak som kludná už konečne 🙂 Tak ja dufam že to takto aj zostane nadalej

drobcek26l
16. máj 2017

@juky13 super teším sa s tebou. Ja už tiež len dúfam ze sa mi to nevráti do oktobra vtedy zase čakáme bábätko mi.

vanessa000
17. máj 2017

@pupava36 prosím ťa ako sa volal ten roztok ktorým si si tie bradavice potierala ? ..a potierala si si ich aj vo vnútri či iba na povrchu pošve ?

pupava36
17. máj 2017

@vanessa000 fuuu tak to netusim vobec ako sa ten roztok volal, mne bradavice vypaloval doktor pred 10 rokmi, ja som mala bradavice iba na povrchu posvy a ten roztok bol na predpis, stym som si to potierala len doma po kazdej toalete, tak mi to doktor nakazal a potom to zmyzlo po tych vypalovaniach ale pamatam si len to ze ten roztok dost stipal a cela bradavica mi zbledla az bola biela....ale naozaj si uz napamatam ako sa to volalo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre